Gündem

Külliyede Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme iddialarına Kurtulmuş cevap verdi: İlgisi yok!

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Sözcü gazetesinde Rahmi Turan’ın kaleme aldığı Külliyedeki CHP’li isim hakkında açıklama yaptı.

BEŞTEPE’YE GİDEN CHP’Lİ

“Beştepe’ye giden CHP’li” iddiası hakkında açıklama yapan Kurtulmuş, “Cumhurbaşkanının asla bir ilgisi yoktur. CHP’nin sayın genel başkanı ya da yetkilileri, CHP içindeki çekişmelere Cumhurbaşkanımızı alet etmesinler.” dedi.

AK Partili Kurtulmuş’un konuyla ilgili açıklamaları şöyle:

CHP ya da başka bir siyasi partinin nasıl gelişeceği bizi etkilemez ki? Milletle olan ittifaklarımızı genişleterek yolumuza devam ediyoruz. Bizim, CHP’nin ya da başka partinin iç işleyişinin ne olacağına ne karar veririz, ne de bizim için bir güç olur. Siyasi hayatımızda hiç düşünmedik.

ÇEKİŞMELERE ALET ETMESİNLER

Cumhurbaşkanının asla bir ilgisi yoktur. CHP’nin sayın genel başkanı ya da yetkilileri, CHP içindeki çekişmelere Cumhurbaşkanımızı alet etmesinler.

Son derece yakışıksız, seviyesiz ve anlamsız bir iddiaydı. Niye yapıldı? Cumhurbaşkanımızın ismi üzerinden CHP içerisinde bir takım tartışmalarda taraf olmak gibi pozisyonlar olabilir. Bilmediğimiz bir konu olduğu için, CHP niye böyle davranır, Kılıçdaroğlu niye böyle söyler, Rahmi Turan niye böyle yazar bunları bilmediğimiz için bilmediğimiz konu üzerinde yorum yapıyoruz. Bildiğimiz şey şudur. Cumhurbaşkanımızın bu iddialarla ilgili hiçbir ilgisi yoktur. Cumhurbaşkanımızın bir başka partinin içişleriyle uğraşması mümkün değildir.