Gündem

Kurban Bayramı Tatil Süresi Kesinleşti Mi?

Milyonlarca vatandaş Kurban Bayramı tatil süresinin kaç gün olacağını merakla beklemektedir. Bu sene bayram tatilini şehir dışına çıkarak geçirmek isteyen vatandaşlar hükümet tarafından bayram tatili süresinin belirlenmesini bekliyor.

KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN?

31 Ağustos 2017 Kurban Bayramı Arifesi, 1 Eylül 2017 – Kurban Bayramı 1. gün, 2 Eylül 2017 – Kurban Bayramı 2. gün, 3 Eylül 2017 – Kurban Bayramı 3. gün ve 4 Eylül 2017 – Kurban Bayramı 4. Gündür.

BAYRAM TATİLİ KESİNLEŞTİ Mİ?

Milyonlarca vatandaş Kurban Bayramı tatil süresini araştırıyor. Konu ile ilgili olarak siyasilerin her açıklamasında basın mensupları tarafından tatil süresinin belli olup olmadığı soruluyor. Bu kapsamda açıklama yapan siyasiler bayram tatil süresinin henüz belli olmadığını ifade etti.

Sizce Bayram Tatili uzatılmalı mı? Ne düşünüyorsunuz bu konuda. Lütfen anketimize katılın

— Kamu Personeli (@kamupersonelii) 11 Ağustos 2017

Konu ile ilgili olarak Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci açıklamasında Türkiye’nin tatilden çok çalışmaya ihtiyacının olduğunu ifade etti. Kültür ve Turizm Bakanı Numan kurtulmuş açıklamasında ise Kurban Bayramı tatilinin henüz belli olmadığını ifade ederek “belli olmadan herhangi bir şey söylemek, ümit vermek doğru olmaz” dedi. 

Bayram tatili süresi kesinleştiğinde ziyaretçilerimizi sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz.

Kamupersoneli.net – ANKARA