Gündem

Kurban Bayramında Köprü ve Otoyollar Ücretsiz Mi? Karar Resmi Gazete'de Yayımlandı!

Kurban Bayramı tatilini kapsayan 9 gün boyunca Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğunda bulunan köprü ve otoyollardan geçişlerin ücretsiz olacağı belirtildi.

Kurban Bayramı tatili süresi boyunca Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğundaki köprü ve otoyollardan geçişlerin ücretsiz olmasına yönelik karar 15 Ağustos 2018 tarihli (bugünkü) Resmi Gazete’de yer aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan Cumhurbaşkanı kararlarına göre;

Kurban Bayramı nedeniyle 18 Ağustos 2018 tarihinde Cumartesi günü 00:00’da başlayaca ve 27 Ağustos saat 07:00’a kadar yap-işlet- devret projeleri hariç olmak üzere Karayolları Genel  Müdürlüğü sorumluluğu kapsamında bulunan otoyollar ile 15 Temmuz şehitler köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nden geçişlerde ücretlerin alınmayacağı belirtildi.

Ayrıca yayımlanan karar kapsamında, 21 Ağustos 2018 tarihi Salı günü saat 00:00’da başlayarak; 24 Ağustos Cuma günü saat 24:00’a kadar belediyeler ile bunların kurmuş oldukları birlikler, müesseseler ve işletmelerce sürdürülen toplu taşıma hizmetleride ücretsiz olacak.

RESMİ GAZETE KARAR METNİ

Kamupersoneli.net I ANKARA

Bir Yorum