Gündem

KYK Borçları Siliniyor Mu? Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından seçim kampanyaları kapsamında çeşitli açıklamalar yapılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamalarında KYK kredi boçlarına da değindi. 

KYK BORÇLARI SİLİNECEK Mİ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün akşam katıldığı bir programda konuşma yaparken KYK kredi borçlarının akıbeti soruldu. Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamalarında KYK kredi borçları hakkında af ya da indirim yapılmasının mümkün olmadığını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarında bu borçlar için ‘sildim gitti’ demenin kolay olduğunu ancak gerçekçi olunması gerektiğini vurguladı.

Cumhrubaşkanı Erdoğan üniversitelerdeki harçların kendi dönemlerinde kaldırıldığını söyleyerek kredinin oldukça avantajlı olduğunu belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan kredinin oldukça avantajlı olduğunu belirtti ve kredilerin iş bulunduğu zaman faizsiz olarak, taksitlendirilerek ödeneceğini belirtti.

Bunun yanı sıra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aksitlerin de çok düşük olduğunu ve sigortalı olarak çalışmaya başlanınca ödemelerin de başlayacağını belirtti.

Bir Yorum

  1. Bız aileden heray harclk alıp okuduk. Her kyk maası alan borcu silinirse hak olmuyor mu biz 4senede 25bın lira pra harcadık. Ev kirası, yemek, kırtasiye, dolmuş, yakıt parası.

  2. Çalışmadan fayiz işliyor bir yanlış var ortada .borç ilk günkü gibi durmuyor

  3. Silinmiyorsa iş versin o zaman elektrik elektronik mühendisiyim boştayım adamı olanı işe almayı biliyorlar ama. Bu borç davası silinmezse de oy felan alamazlar işsiz üniversite mezunlarından