Gündem

Maaşın kaç para, ederin kaç para? diyerek hakaret eden Yarbay hakkında flaş karar!

Bursa’da geçtiğimiz günlerde kendini Yarbay olduğunu iddia eden kişini yol kontrolü yapan polislere karşı kullandığı skandal ifadeler sosyal medyada gündem olmuştu.

GÖREV BAŞINDAKİ POLİSLERE SKANDAL HAKARET!

Kendini yarbay olduğunu öne süren kişi polise “Benim yanımda sesini çıkartma, yarbayım ben” diye bağırdıktan sonra,  “Kaç gömlek var aramızda? Maaşın kaç para, ederin kaç para?” diyerek skandal bir şekilde hakaret etmişti.

POLİSLER SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUŞTU

Hakarete uğrayan polis ekipleri tarafından yarbay hakkında görev başında polise hakaret suçundan dolayı suç duyurusunda bulundu.

Maaşın kaç para, ederin kaç para? diyerek hakaret eden Yarbay hakkında flaş karar!

POLİSLERE HAKARET EDEN KİŞİ TABİP YARBAY ÇIKTI

Polislere skandal bir şekilde hakaret eden kişinin “Tabip Yarbay” olduğu İstanbul’da bir hastanede görev yaptığı tespit edildi.

VALİLİK YARBAY HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATTI

Bursa Valiliği görev başındaki polislere hakaret eden yarbay hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldığını duyurdu.  Valilik tarafından yapılan duyuruda, 07.04.2020 günü sosyal medya ve bazı basın yayın organlarında yol kontrol uygulama noktasındaki Polis Memurları ile Yarbay olduğunu iddia eden araç sürücüsü arasındaki hakaret içerikli tartışmanın, İlimiz İzmir-Bursa Otoyolu Gişelerinde bulunan Polis Uygulama Noktasında 31.03.2020 tarihinde meydana geldiği tespit edilmiştir. Konu ile ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından adli, Valiliğimiz tarafından da idari soruşturma başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” denildi.