Gündem

Maliye Bakanı Ağbal Taşeron Düzenlemesinin Meclise Gelme Tarihini Açıkladı!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, TBMM Genel Kurulunda gerçekleştirilen 2018 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı görüşmelerine katıldı. Katıldığı görüşmeler kapsamında bir konuşma gerçekleştiren Maliye Bakanı Ağbal son günlerin en çok konuşulan konularından biri olan taşeron düzenlenmesi çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

MALİYE BAKANI AĞBAL’DAN TAŞERON AÇIKLAMASI

Maliye Bakanı Naci Ağbal, TBMM Genel Kurulu’nda yapmış olduğu konuşmasında, taşeron işçilerin kadroya geçirilmesine ilişkin hazırlanan düzenlemenin detaylarına dair bilgiler paylaştı. 

Konu ile ilgili olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Maliye Bakanlığı’nın sıkı bir şekilde çalıştığını aktaran Bakan Ağnal çalışmaların teknik kısmının tamamlandığını açıkladı. Düzenlemede bazı küçük detayların kaldığını ifade eden Maliye Bakanı Naci Ağbal çalışmaların yılbaşından önce hayata geçireceğiz açıklamasında bulundu.

Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın taşeron açıklaması,

“Şu anda taşerondan kamuya geçiş ile ilgili düzenleme konusunda Çalışma Bakanlığımızla birlikte iki bakanlık, yoğun bir şekilde çalışıyor. Çalışmalar teknik olarak hemen hemen tamamlandı. Ana parametrelerle ilgili kararlar da oluşturuldu. İnşallah tüm taşeron firmalarda çalışan vatandaşlarımızın, bekledikleri ve bir an önce de hayata geçmesini istedikleri bu düzenlemeyi yılbaşından önce hayata geçireceğiz.”

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Allah sizden razi olsun sayın cumhurbaşkanım. Belediyeleri de içine katmanız 2019 seçimlerine büyük yatırım olmuştur. 4 milyon oy potansiyelini hiç kimse görmezden gelemez. Allah devletimize zeval vermesin.