Gündem

Maskeye ulaşmak bu kadar zor olmamalıydı diyen Karamollaoğlu'ndan dikkat çeken paylaşım!

Türkiye’de ilk başta fırsatçıların cerrahi maskeleri stoklayarak fırsatçılık yapmasına müsade edilmezken devlet tarafından vatandaşlara ücretsiz maske dağıtılacağı ve maske satışının yasaklandığı duyuruldu.

ÜCRETSİZ MASKELER BİR TÜRLÜ DAĞITILAMADI

Ücretsiz maske dağıtılacağı duyurulmasının ardından başvuruların yapıldığı internet sitesi yapılan başvurular sonrasında çökmesinin ardından devlet ücretsiz maskelerin eczaneler tarafından dağıtılacağını açıkladı.

MASKE SATIŞLARI YENİDEN BAŞLADI

Eczaneler ücretsiz maske kodlarıyla başvuru yapan vatandaşlar maskelerin eczanelere ulaştırılamamasının ardından maskesiz kaldı. Son olarak ücretsiz maske dağıtımı yapılamamasının ardından maskelerin uygun fiyata satışının yapılacağı açıklandı. İlk başta maske satışının yasaklanmasının ardından gelinen nokta dikkat çekti. Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu da bu duruma dikkat çeken bir video ile tepki gösterdi.

KARAMOLLAOĞLU SÜPER MARİO İLE TEPKİ GÖSTERDİ

“Super Mario” oyununun kullanıldığı videoda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın maske dağıtımına ilişkin açıklamaları yer aldı. Karamollaoğlu paylaşımında, “Maskeye ulaşmak bu kadar zor olmamalıydı” ifadelerini kullandı.

Maskeye ulaşmak bu kadar zor olmamalıydı diyen Karamollaoğlu'ndan dikkat çeken paylaşım!