Gündem

Meclis üyesi koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti!

Genç meclis üyesinin vefat haberini, Ataşehir Belediye Başkanı olan Battal İlgezdi duyurdu. Başkanın sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, “ Allah rahmet eylesin, ailesinin ve partimizin başı sağ olsun. Seni hiç unutmayacağız güzel yavrum” ifadesini kullandı.

PLAZMA DONÖRÜ ARANIYORDU

27 yaşındaki genç meclis üyesi Demir, koronavirüs salgını sebebiyle hastanede tedavi görmeye devam ediyordu. Tedavisinin tamamlanması için Uğurcan Demir’e plazma için donör arandığı ifade edildi. Plazma için geçtiğimiz hafta duyuru yapıldığını söyleyen 26. Dönem CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, yayımladığı mesajında şu ifadeleri kaydetti:

“Geçen hafta @halktvcomtr ‘de anonsunu yaparak plazma aradığımız, Ataşehir Belediyesi Meclis Üyesi, henüz 27 yaşındaki kardeşimiz Uğurcan Demir’i kaybettik. #CoronaVirüs belasının aramızdan aldığı kardeşimize Allah’tan rahmet, büyük ailemize başsağlığı diliyorum”

Meclis üyesi koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti!

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Ataşehir Belediye Başaknı Battal İlgezdi, kötü haberi Twitter hesabı üzerinden paylaştı. Başkan İlgezdi, “ Belediye Meclis Üyemiz Uğurcan Demir’i, gencecik fidanımızı bugün Koronavirüsten kaybettik… Çok üzgünüm, kelimelerin boğazda düğümlendiği bir an yaşıyorum. Allah rahmet eylesin, ailesinin ve partimizin başı sağ olsun. Seni hiç unutmayacağız güzel yavrum…” açıklamasında bulundu.