Gündem

Medipol Başakşehir’de de corona virüsü şoku: Başkan ve eşi Müge Gülbaran’dan korona virüsü testleri pozitif çıktı

Karantinada tutulan Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ve eşi Müge Gülbaran’a korona virüsü testleri yapıldı ve sonuçlar pozitif çıktı. Beşiktaşlı Burak Yılmaz, sosyal medya hesabı Twitter’dan yaptığı paylaşımda Göksel Gümüşdağ’a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Koronavirüsten etkilenen spor figürlerinin sayısı gün geçtikçe artıyor.

TELEFONLA ULAŞARAK SAĞLIĞININ NASIL OLDUĞUNU ÖĞRENDİ

Daha önce Başakşehir Kulübü, Göksel Gümüşdağ’ın koronavirüs (Kovid-19) testinin ilkinde sonucun negatif çıktığını ama ikinci testin sonucunu öğrenene kadar hastanede karantinada tutulacağını belirtmişti.

Medipol Başakşehir’de de corona virüsü şoku: Başkan ve eşi Müge Gülbaran’dan korona virüsü testleri pozitif çıktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Göksel Gümüşdağ’a telefonla ulaşarak sağlığının nasıl olduğunu öğrendi ve şifa diledi.

BURAK YILMAZ’DAN GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİ

Beşiktaş’ta top koşturan Burak Yılmaz, sosyal medya hesabı Twitter’dan korona virüsü testinin pozitif çıktığı Göksel Gümüşdağ ve eşi Müge Gülbaran’a ve ayrıca diğer spor figürlerine desteklerini iletti.

Tecrübeli futbolcu Burak Yılmaz, Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak’a desteğini ve iyi dileklerini iletirken Başakşehir Başkanı Gümüşdağ’ın test sonucunun maalesef pozitif olduğunu belirtti.