Gündem

Mega Deprem İçin Tarih Verildi: 8 Şiddetinde Deprem Olacak

Dünya genelinde depremlerin birçoğu Pasifik Ateş Çemberi adı verilen bölgede meydana geldiği ifade edildi. Bunun yanı sıra Kuzey Anadolu Fay Hattı üzerinde olan Türkiye’nin aktif deprem kuşaüı içinde olduğu da vurgulandı.

Kendisini deprem tahmincisi olarak tanımlayan Frank Hoogerbeets tarafından bir açıklama yapıldı. Hoogerbeets tarafıdan daha önce de açıklamalar yapılmış ve bir dizi deprem tahminini geçtiğimiz günlerde kamuoyu ile paylaşılmıştı. 

Hoogerbeets yaptığı açıklamalarında Şubat ayında gezegen hizalanması yaşanacağını ve bunun etkilerinin Dünya için korkunç olacağını ifade etmişti. Konu ile ilgili olarak açıklamalarda 13 Şubat’ta aynı düzlemde konumlanacak olan Mars’ın Uranüs ve Neptün’ün hareketleri ile Dünya’yı sarsacağı ifade edilmişti.

MEGA DEPREM İÇİN TARİH VERİLDİ

Hoogerbeets yağtığı açıklamalarında özellikle şubat ayının son iki haftasına dikkat çekmişti. Hoogerbeets açıklamalarında tahmininden son derece emin olduğunu ifade ederek bu defa yaptığı açıklamalarında mega deprem için tarih verdi.

Hoogerbeets açıklamalarında 21 Şubat Perşembe günü 8’den daha büyük bir depremin yaşanacağını ifade etti. Deprem tahmincisinin internet sitesinde yer verdiği bilgilere göre 17 ve 21 Şubat tarihleri arasında 7, 8 ya da daha büyük bir depremin meydana gelebileceği vurgulanıyor. 

Üç yıldır yoğun gözlemler yaptığını söyleyen Hoogerbets tahminini Güneş Sistemi Geometri Endeksi’ne dayandırıyor. Hoogerbets, gezegen hizalanması durumunda şiddetli depremlerin görüldüğünü iddia ediyor.

Bir Yorum

  1. Gerçekten deprem oldu..5.şiddetinde.Allah beterinden korusun..21 şubat çok korkutuyor benş