Gündem

Melih Gökçek, Vedalalaşır Gibi Konuştu! İstifa Mı Ediyor?

Ankara’nın başkent oluşunun 94’üncü yıl dönümü vesilesiyle, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Valiliği’nin ev sahipliği yaptığı özel bir program düzenlendi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara’nın başkent oluşunun 94’üncü yıl dönümünde, Ankara’da vermiş olduğu hizmetler hakkında açıklamalar yaptı.

Eski Ankara- Yeni Ankara

Düzenlenen özel programa Başbakan Binali Yıldırım’da katıldı. Başbakan Yıldırım ile Başkan Gökçek bu özel programda, “Eski Ankara, Yeni Ankara” isimli sunum yaptılar.

Akıllara Gündemde Olan İstifa Geldi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından yapılan ”Eski Ankara- Yeni Ankara” sunumunun ardından, Gökçek’ten dikkatleri üzerine toplayacak ifadeler geldi. Gökçek şu ifadeleri kullandı:

“Bu hizmetleri gerçekleştirdik, bu hizmetleri gerçekleştirirken özellikle Sayın Cumhurbaşkanıma, Başbakanıma ve hükümetime teşekkürlerimi, şükranlarımı bir kez daha sunuyorum. Herşey imkan demektir, verilen imkanlarla bunları yaptık. Ankara çok daha güzellerine layıktır. Bundan sonraki yıllarda çok daha güzel şeyler de yapılacaktır”

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA