Gündem

Memur Sen Başkanı Yalçın: Kamu Vicdanının Sesi Olmaya Devam Edeceğiz

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Isparta’da gerçekleştirilen teşkilat buluşmasına katıldı. Katıldığı etkinlik kapsamında bir konuşma yapan Memur Sen Başkanı Yalçın burada dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Ali Yalçın yapmış olduğu açıklamalarında, 2018 yılına ilişkin beklentilerini ifade etti ve yeni yılın daha güzel olması adına gayret göstereceklerini aktardı. 

‘HAK VE ADALET İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ’

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın yapmış olduğu konuşmasında kamu görevlilerinin daha saygın bir iş ve hayata sahip olmaları için daha çalışacaklarını belirtti. 2018 yılına ilişkin beklentilerini de aktaran Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, “2018 yılının ülkemize ve milletimize hayır, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum. 25 yıldır olduğu gibi önümüzdeki yıl da hak ve adalet için mücadele edeceğiz. Kamu görevlilerinin hak ettiği saygın iş ve hayata kavuşmaları için bu yıl da çabamızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

‘KAMU VİCDANININ SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın konuşmasında ayrıca, nerede hakkı elinden alınmış, özgürlüğü kısıtlanmış, mağdur duruma düşmüş birisi varsa rengine, diline, dinine, milletine bakmaksızın yanında durmaya ve onlar için hakkı dile getirmeye devam edeceklerini ifade ettiği konuşmasında, “Dünyanın yaşanabilir bir dünya olması için, mazlum ve mağdurların haklarının teslim edildiği, mazlum ve mağdur üretmeyen bir sistemin inşası için, kamu vicdanının sesi olmaya devam edeceğiz” dedi.

‘ÜZERİMİZE DÜŞEN ÇOK CİDDİ SORUMLULUKLAR VAR’

Isparta’da gerçekleştirilen teşkilat toplantısında yapmış olduğu konuşmasının son bölümünde, sorumluluklarına dair açıklamalarda bulunan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın 2018 yılında memnuniyet üreten uygulamalar beklediğini ifade etti.

Ülkenin ayağa kalkmasının yılı olmasını dilediğini ifade eden Memur Sen Genel Başkanı Yalçın, işsizliğin azalmasını, daha saygın işe olunmasını, herkesin daha iyi ücret alması dileklerinde bulundu. Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ın konuya ilişkin sözleri şu şekilde,

“2018’de memnuniyet üreten politika ve uygulamalar bekliyor, bürokrasinin ise sosyal maliyet üreten sahadan bihaber, hoyratça işlerden uzak durmasını diliyoruz. Bu ülkenin özgürlüğünün ve özgünlüğünün, vesayetten arınmasının, ayağa kalkmasının yılı olsun diyorum. Bu ülkede umudun artması, işsizliğin azalması, sağlıklı bir yaşam, saygın bir işe sahip olması herkesin yaşanabilir seviyede ücret alabilmesi, milli gelirin adil paylaşılması için bizim üzerimize de düşen çok ciddi sorumluluklar var. Biz bu anlamda üzerimize düşeni yapmak için elimizden gelen bütün gayreti ortaya koyuyoruz ve koymaya devam edeceğiz”

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Ali Yalçın açıklanan bu enflasyon rakamlarından sonra vakit kaybetmeli, yeter gayri