Gündem

Mersin'den kara haber geldi! Şehit ve yaralılarımız var

Söz konusu kaza gece saatlerinde Tarsus ilçesine bağlı Alifaki Mhaallesinde meydana gelirken İl Eniyet Müdürlüğünde görevli olan polisler Tarsus Cezaevi Kampüsüne midibüs ile mahkum bıraktı. 

Daha sonra dönüş yolunda sürücünün virajı alamaması sonucunda midibüs şarampole devrildi. Kazayı gören vatandaşlar ise kazayı ekiplere bildirdi. Bu doğrultuda olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

ŞEHİRİMİZ VAR

Araçta bulunan ve yaralanan 5 polis memuru olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yaralı polislerden birinin durumunun ağır olduğu bildirildi ve polisimiz Ömer Faruk Tekağaç hastanede kurtarılamayarak şehit oldu.

Mersin'den kara haber geldi! Şehit ve yaralılarımız var

Bunun yanı sıra kazada yaralanan ve tedavi altına alınan 4 polis memurunun durumunun iyi olduğu belirtilirken meslektaşlarının kaza yaptığını öğrenen polis memurları hastaneye gitrti. Ayrıca İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahenk de hastanelere giderek, yaralı polisleri ziyaret etti ve durumları hakkında doktorlardan bilgi aldı. 

Kazada şehit olan Gaziantep nüfusuna kayıtlı Ömer Faruk Tekağaç için gündüz saatlerinde Emniyet Müdürlüğünde tören düzenleneceği öğrenildi.