Gündem

Meteoroloji'den İstanbul İçin Uyarı Üstüne Uyarı Geldi !

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul için şiddetli yağış uyarısı yapıldı. Söz konusu yağış uyarısında saat 13.30 ile 17.30 arasında şiddetli yağış görülmesinin beklendiği ifade edildi. Konu ile ilgili olarak söz konusu uyarı Meteoroloji Genel Müdürlüğünden acil koduyla yapıldı.

Meteoroloji’nin acil koduyla yaptığı son dakika uyarısında İstanbul’da yağış sonrasında sel baskınlarının, dolu ve yıldırımın görülebileceği ifade edildi.

İSTANBUL DIŞINDA BİRÇOK İL İÇİN DE UYARI GELDİ

İstanbul’un yanı sıra Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından birçok il için sağanak yağış uyarısı da yapıldı. Bu konuda Meteoroloji tarafından yapılan değerlendirmelere göre yurdun doğusu ile zamanla güney, iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, İç Ege, Göller yöresi, Doğu Akdeniz, Doğu Anadolu’nun doğusu ile Antalya ve Mersin’in iç kesimleri, Eskişehir, Ankara ve Çankırı’nın batısı, Bolu, Düzce, Zonguldak, Karabük, Bartın ve Artvin’in iç kesimleri, Bingöl, Gaziantep, Kilis, Diyarbakır, Batman, Şırnak ve Siirt çevreleri için de uyarı yapıldı. Yapılan uyarıya göre belirtilen yerler için de sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış görüleceği ifade edildi.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA