Gündem

Meteoroloji'den İstanbullulara Kötü Haber

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre havalar önce aşırı sıcak olacak sonra ise yerini sağanak yağışa bırakacak.

Son yapılan tahminler ışığında İstanbul’da bugünden itibaren hava şartları mevsim normallerinin çok üstünde bir hal alacak.

İstanbul’u Yine Sağanak Yağış Bekliyor 

İstanbullura kötü haber bugün meteoroloji uzmanlarında geldi. Cuma ve Cumartesi günü İstanbul halkını geçtiğimiz hafta yaşanan ve halkı kötü etkileyecek şekilde yine sağanak yağış alması bekleniyor. Perşembe gününe kadar aşırı sıcaklar hissedilecekken Cuma gününden itibaren gökgürültülü sağanak yağış hakim olması bekleniyor. Uzmanlar sıcaklığın bir anda 5 derece birden düşeceğini bildirdi.

Haftasonu İstanbulluların dikkatli davranmaları gerektiği bildirildi.

Ülke Geneli Tahminler Açıklandı

Ülke genelinde hava sıcaklıklarında fazla hissedilecek bir değişiklik beklenmemekte. Ülkenin Kuzey ve Doğu kesimleri ile Akdeniz’in iç kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu, Artvin, Erzurum, Kars, Ardahan ve Ağrı çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği Meteoroloji uzmanları tarafından açıklandı.

Kamupersoneli.net – ANKARA