Gündem

Meteoroloji'den Yurt Genelinde Şiddetli Yağış Uyarısı

Meteoroleji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalara göre; Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Anadolu’nun batısında sağnak yağış bekleniyor. Bunun yanı sıra Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Bingöl, Mersin, Adana ve Osmaniye illerinde de yağış beklenmektedir.

BAĞZI KESİMLERDE SICAKLIK DÜŞÜYOR

Muğla, Çanakkale, Balıkesir’in batı kıyıları, Edirne, Kırklareli, Antalya ve Burdur’un doğu ilçeleri ile Isparta’nın güney kesimlerinde yerel olarak kuvvetli yağış bekleniyor. Hava sıçaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin edilirken, batı kesimlerde 2 derece ve 4 derece azalacağı belirtiliyor.

Güney ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Marmara, Ege, Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun güney ve doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun batısında yer yer rüzgarın kuvvetli esmesi tahmin ediliyor.

YAĞIŞ UYARISI 

Muğla, Çanakkale, Balıkesir’in batı kıyıları, Edirne, Kırklareli, Antalya ve Burdur’un doğu ilçeleri ile Isparta’nın güney kesimlerinde yağışların çok kuvvetli olması tahmin edildiğinden olabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olunması söyleniyor. 

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA