Gündem

Meteoroloji il il uyardı! Bu gece ve yarın sabah saatlerinde çok etkili olacak!

Tüm Türkiye’yi yakından ilgilendiren hava durumu tahminleri az önce duyuruldu. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde buzlanma ve don olayının beklendiği ve bölgedeki vatandaşların tedbirli olması gerektiği duyuruldu.

MGM, tarafından yapılan açıklamaya göre ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Rize ve Artvin kıyıları ile yarın (Cuma) İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Zonguldak, Bartın, Düzce, Bursa’nın doğusu ve Kırklareli’nin kıyı ilçelerinin yer yer hafif yağmurlu, Van çevrelerinin hafif kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

screenshot-6.jpg

Özellikle bu gece ve yarın (Cuma) sabah saatlerinde Marmara ile iç ve doğu kesimlerde yer yer sis ve pus ile birlikte doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı beklendiği belirtilirken, vatandaşların tedbirli olması gerektiği söylendi.

BÖLGELERİMİZDE HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cuma) İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa’nın doğusu ile Kırklareli’nin kıyı ilçelerinin yer yer hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın (Cuma) sabah saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

EGE

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın (Cuma) sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

AKDENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın (Cuma) sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın (Cuma) sabah saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra Zonguldak, Bartın ve Düzce çevrelerinin yer yer hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın (Cuma) sabah saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Rize çevreleri ile Artvin kıyılarının yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın (Cuma) sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, doğusunun yer yer çok bulutlu, Van çevrelerinin hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın (Cuma) sabah saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın (Cuma) sabah saatlerinde kuzey ve doğu kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.