Gündem

Meteoroloji uyardı! Bu akşam ve yarın sabah bazı bölgelerimize kar yağışı geliyor!

Meteoroloji, merakla beklenen hava durumu tahminlerini az önce yayınladı. Bu akşamdan itibaren özellikle bazı bölgelerimizde kar ve sağanak yağışın olacağını belirten genel müdürlük, yarın sabah saatlerinde Marmara, Ege, İç Anadolu ve Karadeniz Bölgeleri’nde yer yer sis ve pus hadisesinin beklediği belirtildi.

HAVA DURUMU TAHMİNLERİ

Meteoroloji’nin yayımladığı verilere göre, ülkemizin doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ve Sinop çevrelerinin aralıklı sağanak yağışlı, bu akşam saatlerinde Van, Şırnak ve Hakkari çevrelerinin yağmurlu, yükseklerinin karla karışık yağmurlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği vurgulandı.

Meteoroloji uyardı! Bu akşam ve yarın sabah bazı bölgelerimize kar yağışı geliyor!

Bu gece ve yarın sabah saatlerinde Marmara, İç Ege ve İç Anadolu’nun kuzeyi ile Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde pus ve yer yer sis hadisesi beklendiğinin de altı çizildi.

HAVA SICAKLIĞI VE RÜZGAR BİLGİSİ

Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normalleri civarında seyretmeye devam edeceği tahmin edildiği belirtildi.

Genellikle batı ve güneybatı, Marmara ile Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği ifade edildi.

BÖLGELERİMİZDE HAVA NASIL OLACAK?

MARMARA

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

EGE

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

AKDENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde kuzey kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kıyı kesimlerinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Hakkari, Şırnak ve Van çevrelerinin aralıklı yağmurlu, yükseklerinin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.