Gündem

Meteoroloji'den il il resmen duyurdu! Bu geceden itibaren yarın sabaha kadar etkili olması bekleniyor!

Meteoroloji 23 Kasım Pazartesi ve 24 Kasım Salı günü etkili olacak hava durumu tahminlerini il il açıkladı. Yapılan açıklamada özellikle bazı bölgelerimize uyarılar peş peşe sıralandı.

SAĞANAK YAĞIŞ

Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu, yarın (Salı) öğle saatlerinden sonra İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Zonguldak, Bartın, Düzce, Kırklareli’nin kıyı ilçeleri ile Balıkesir ve Bursa’nın kuzey kesimlerinin yer yer hafif sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara, Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri, İç Ege, Göller Yöresi ve İç Anadolu’da yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Meteoroloji'den il il resmen duyurdu! Bu geceden itibaren yarın sabaha kadar etkili olması bekleniyor!

YARIN ÖĞLE SAATLERİNDEN SONRA ETKİLİ OLACAK

Hava sıcaklığının kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin edildiği ifade edildi.

Genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yarın (Salı) öğle saatlerinden sonra Marmara’nın batısı ve Kuzey Ege kıyılarında yer yer kuvvetli (30-60 km/saat) olarak eseceği belirtilirken, vatandaşların dikkatli olması gerektiği vurgulandı.

BÖLGELERİMİZDE HAVA DURUMU NASIL?

MARMARA

Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu, yarın (Salı) öğle saatlerinden sonra İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Kırklareli!’nin kıyı ilçeleri ile Balıkesir ve Bursa’nın kuzey kesimlerinin yer yer hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın (Salı) sabah saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. Rüzgarın yarın (Salı) öğle saatlerinden sonra bölgenin batısında kuzey yönlerden kuvvetli (30-60 km/saat) olarak eseceği tahmin ediliyor.

EGE

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı, Muğla kıyılarının yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın (Salı) sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. Rüzgarın yarın (Salı) öğle saatlerinden sonra Kuzey Ege kıyılarında kuzey yönlerden kuvvetlice (30-50 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ

Parçalı ve az bulutlu, Antalya’nın batı çevreleri ile zamanla Alanya ilçesinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın (Salı) sabah saatlerinde bölge genelinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

BATI KARADENİZ

Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, yarın (Salı) öğle saatlerinden sonra Zonguldak, Bartın ve Düzce çevrelerinin yer yer hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın (Salı) sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın (Salı) sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.