Gündem

Meteorolojiden sağanak uyarısı! İşte İstanbul, Ankara , İzmir, Antalya, Gaziantep, Bursa, Adana illerinde hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülke genelinde havanın parçalı ve yer yer çok bulutlu olması bekleniyor.

Marmara Bölgesi

Parçalı yer yer çok bulutlu, yarın (Pazar) sabah saatlerinden itibaren doğusu ve zamanla Balıkesir çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yarın (Pazar) öğle saatlerinden sonra Bilecik’in güney ve doğu kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

İstanbul  22°C, 31°C

Parçalı, sabah saatlerinde kuzey kesimleri yer çok bulutlu

Bursa 19°C, 30°C

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Pazar) öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

Ege Bölgesi

Parçalı yer yer çok bulutlu, bölge genelinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yarın (Pazar) öğle saatlerinden sonra İç Ege ile Manisa çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

İzmir 24°C, 33°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam ilk saatlerde il geneli ile yarın (Pazar) öğle saatlerinden itibaren iç kesimleri yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

Akdeniz Bölgesi

Parçalı yer yer çok bulutlu, yarın (Pazar) sabah saatlerinden itibaren Batı Akdeniz ile Mersin’in iç kesimlerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yarın (Pazar) öğle saatlerinden sonra Batı Akdeniz’in kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Adana 20°C, 33°C

Parçalı bulutlu

Antalya 22°C, 26°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam ilk saatler ile yarın (Pazar) sabah saatlerinden itibaren yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yarın (Pazar) öğle saatlerinden sonra yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

İç Anadolu Bölgesi

Parçalı ve çok bulutlu, kuzey ve batısı, Kırşehir, Nevşehir, Aksaray ve Karaman çevreleri ile Niğde’nin batı kesimlerinin aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yarın (Pazar) öğle saatlerinden sonra bölgenin kuzeybatısı ile Kırıkkale çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Ankara 16°C, 26°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam ilk saatler ile yarın (Pazar) sabah saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yarın (Pazar) öğle saatlerinden sonra yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Batı Karadeniz Bölgesi

Parçalı ve çok bulutlu, iç kesimleri ile Zonguldak çevrelerinin aralıklı ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yarın (Pazar) öğle saatlerinden sonra Bolu ve Karabük çevreleri ile Kastamonu’nun güney ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi

Parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Karadeniz’in aralıklı ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yarın (Pazar) öğle saatlerinden sonra Çorum çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Doğu Anadolu Bölgesi

Parçalı bulutlu, bu akşam ilk saatler ile yarın (Pazar) öğle saatlerinden sonra Kars ve Ardahan çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Güneydoğu Aanadolu Bölgesi

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Gaziantep 18°C, 35°C

Parçalı bulutlu