Gündem

Meteroloji'den Hafta Sonu Uyarısı: Sağanak Geliyor !

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbulluları hafta sonu yaşanacak sağanak yağışa karşı uyardı. Sağanak yağış ile beraber yaşanacak sel ulaşımı da olumsuz etkileyecek.

METEOROLOJİ İSTANBULLULARI UYARDI !

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul’u uyaran açıklamasını resmi sitesinde yayımladı. Yayımlanan açıklamada: “Yarın (30.09.2017 Cumartesi) İstanbul’un Avrupa Yakası, 01.10.2017 Pazar günü ise İstanbul’un Anadolu Yakası ağırlıklı olmak üzere çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51-100 kg/metrekare) olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış beklenmektedir. Meydana gelebilecek ani sel, su baskını, kuvvetli poyraz ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.” ifadeleri yer aldı.

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan en son değerlendirmelere göre; ülkemizin kuzey iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın güney ve doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz, Tekirdağ, Düzce, Sinop, Rize, Artvin ve Ardahan çevreleri ile Kırklareli’nin ve Kastamonu’nun kıyı kesimlerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE HAVA SICAKLIKLARI

İSTANBUL °C, 22°C Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı

İZMIR °C, 27°C Parçalı ve az bulutlu

ADANA °C, 32°C Parçalı ve az bulutlu

ANKARA °C, 23°C Parçalı bulutlu

ESKİŞEHİR °C, 23°C Parçalı, yer yer çok bulutlu

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA