Gündem

MHP'de 625 İstifa ! Akşener'in Partisine Katılacaklar

MHP Genel Merkezi’nin tutumlarını beğenmediklerini ifade eden MHP Kocaeli Gölcük İlçe Teşkilatı yönetimi ve grup üyelerinden 410, MHP Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 215 isim istifa ettiklerini bildirdiler. 

Habertürk’ün haberine göre, MHP eski Merkez Yürütme Kurulu başkanı Adnan Özdere açıklamalarda bulunurak, “Meral Akşener’in kuracağı yeni partide bulunacağız” dedi.

Gölcük’te Toplu İstifa Edildi

Gölcük’te yer alan Koray Aydın Parkı’nda toplanan, MHP Gölcük İlçe Başkanlığı üyesi 410 kişi ellerine geçen istifa dilekçelerini doldurarak istifa ettiklerini bildirdiler.

Akşener’in Kuracağı Partide Yer Alacaklar

MHP eski Merkez Yürütme Kurulu başkanı Adnan Özdere yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

 “Meral Akşener’in kuracağı yeni partide bulunacağız. Bu partide artık eskisi gibi sağcı, solcu yok. Merkez bir parti olacak. Aynı ideal için bir arada olacağız. MHP’nin başka mecralarını sürüklendiğini gördüğümüz için şimdi başka bir partiye geçiyoruz” ifadelerinde bulundu.

MHP: Biz de İşi Yok !

MHP İl Başkanı istifalar hakkında açıklamalarda bulunurak şu ifadelere yer verdi;

“MHP’nin kurumsal yapısıyla ters düşenlerin zaten bizde işi yok. Bizim de onlarla işimiz yok. Onlardan da hiçbir beklentimiz yok. Allah yollarını açık etsin. İsteyen istediği yere gidebilir” diye konuştu.

Kamupersoneli.net – ANKARA