Gündem

MHP'de Meral Akşener'e Destek İçin İstifa Depremi Devam Ediyor !

Kaş Belediyesi’nin MHP’li üyeleri Şükrü Koçak, Mustafa Özen ve Hüseyin Balya, MHP’den istifa ettiklerini açıkladı. 

Antalya Büyükşehir ve Kaş Belediye Meclisi Üyesi Hasan Nusret Baysal, İbrahim Nişancı ve Mehmet Eriş’in daha önce de disiplin kuruluna sevk edilerek savunmaları istenmişti. Daha sonra söz konusu kişiler MHP’den istifa etmişlerdi. 

Son istifalarla birlikte 2014 yerel seçimlerinde Kaş Belediye Meclisi’ne 7 üye gönderen MHP’nin tek üyesi olarak Muzaffer Gökçül kaldı.

“DEMOKRATİK BİR SÜREÇ İŞLEMİYOR”

Şükrü Koçak ise istifa eden meclis üyeleri adına bir açıklama yaptı. Şükrü Koçak açıklamasında “Ramazan Ayı’nda Meral Akşener’in Antalya’daki iftar yemeğine katılmıştım. Niçin izin alamadan katıldığım soruldu. Daha sonra disiplin kovuşturması süreci başlatılacağı haberini aldım. Ben de bu süreç başlamadan MHP’den istifa ettim. Maalesef yıllarımızı verdiğimiz MHP’de demokratik bir süreç işlemiyor. 

“AKŞENER’E DESTEK VERECEĞİZ”

Delege ve partilinin iradesi, sözü, görüşü hiçe sayılıyor. Monarşik bir yönetim var MHP’de. Diğer iki arkadaşım da partideki bu demokratik olmayan işleyişi protesto etmek için partiden istifa etti. Bundan sonraki süreçte MHP Kaş Belediye Meclisi’nden istifa eden 6 arkadaşla birlikte, Sayın Meral Akşener’e destek vereceğiz. Kendisinin birer neferi olacağız” ifadelerine yer verdi.

KAMUPERSONELİ.NET | ANKARA