Gündem

MHP'den Af Açıklaması Geldi !

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin af tasarısı isteğine ilişkin konuşan MHP Ordu Milletvkili Cemal Enginyurt, “Af isteyen kadar istemeyen de var” ifadelerini kullandı. Bu ifadeler sonrasında af bekleyenler sosyal medya platformları üzerinden Cemal Enginyurt’u istemiyoruz şeklinde etiketler açarak tepkilerini dile getirdi.

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, yerel bir televizyon kanalında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. MHP’nin af tasarısı isteğine dair konuşan MHP’li Enginyurt dikkat çeken ifadeler kullandı.

ENGİNYURT: AF DEMEK MASUMU, MAĞDURU BİR KEZ DAHA ÖLDÜRMEK

Partisinin bu konuda çok sıkıştırıldığını söyleyen Enginyurt, af isteyen kadar istemeyenlerin de olduğunu söyledi. Yeniçağ’da yer alan habere göre, “Af demek masumu, mağduru bir kez daha öldürmek” ifadelerini kullanan Cemal Enginyurt, “Af isteyen varsa istemeyen de var! Öldüren varsa ölen de var! Uyuşturucu satan varsa onu kullanıp ölen de var! Mağdur olan insanlar var” dedi.

Bir Yorum

  1. Sadece erkekler icinmi bayan polislerimizdede alim varmi?

  2. 100 tane suç dosyası varsa şahsın bu adalet bakanlığının suçudur bu dosyalar birikirken devlet ve adalet bakanlığı ne iş yapıyordu

  3. Neden af verecegiz dediniz parti olarak dönek bir de eyt lileri pkk kayla aynı kareye koymak ne hakkın nede haddin terbiyesiz alcak ben askerde vuruldum sen nasıl pkk kayla aynı kareye koyarsın beni kimsin sen capsız