Gündem

MHP'den EYT Açıklaması Geldi: Fedakarlık Gerekiyor, Sabırlı Olalım

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Türkgün gazetesine bir söyleşi verdi. Bahçeli bu söyleşi de Emeklilikte Yaşa Takılanlar hakkında değerlendirmelerde buludu.

Konu ile ilgili olarak MHP Lideri Bahçelihükümetin emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) konusundaki tavrını Türkiye’nin içeride ve dışarıda düzenlediği operasyonları örnek göstererek değerlendirmeler yaptı.

Devlet Bahçeli yaptığı açıklamalarında EYT hakknda bazı fedakarlıkların yapılması gerektiğini ifade etti. Ayrıca Bahçeli bütçe elverir ekonomik imkanlar artar, o zaman her ihtiyacın anında telafi edileceğini belirtti.

DEVLET BAHÇELİ’DEN EYT AÇIKLAMASI

Devlet Bahçeli’nin bu konuya ilişkin açıklamaları şöyle oldu:

“Fedakarlık olmadan bekamız ve bağımsızlığımız muhafaza ve müdafaa edilemez. Terörle mücadelenin bir bedeli var. Bu bedele var olmak için katlanmak zorundayız. Ekonomide spekülasyon yapanlar ne kurşunun, ne bombanın maliyetini bilenlerdir. Bunlar boş boş konuşmaktadır. Bütçemiz elverir, ekonomik imkanlar artar, o zaman her ihtiyaç anında telafi edilir. Biraz sabır gerekiyor. Biraz tahammül gerekiyor. Biraz da milli hedefleri anlamak gerekiyor. EYT konusunda Sayın Cumhurbaşkanı’nın açıklamaları isabetlidir.”