Gündem

MHP'den Flaş Açıklama: Barzani Yakalanıp Getirilmeli

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında çeşitli açıklamalarda bulundu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli açıklamalarında üniversite sınavının tamamen kaldırılmasını talep etti. 

“BARZANİ YAKALANIP GETİRİLMELİ”

Ayrıca MHP Lideri Bahçeli açıklamalarında IKBY Başkanı Barzani hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu. MHP Genel Başkanı Barzani hakkında yaptığı açıklamalarında “MGK ile Dışişleri Bakanlığı’nın dünkü açıklamaları bizim nezdimizde olumludur. Gerekirse Barzani yakalanıp getirilmeli. Gerekirse askeri girişim havadan ve karadan korkusuzca başlatılmalıdır.” ifadelerine yer verdi. 

“HEDEF TÜRMEN YURTLARIDIR”

Ayrıca MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli konu ile ilgili olarak “Peşmerge yanına PKK’yı da alarak Irak ordusunun karşısında mevzilenmişti. Peşmerge başı yanlış üstüne yanlış yapmıştır. Kerkük’te PKK’nın ne işi vardır? Buna hangi güçler çanak tutmuştur. Oynanan oyun şiddetli ve büyüktür. PKK’nın Kerkük’e yuvalanması Türkiye için de milli güvenlik meselesidir. Barzani-PKK cinayet ittifakında, hedef Türkmen yurtlarıdır.” dedi.

Açıklamalarına devam eden MHP Lideri Bahçeli “Yedi düvelle karşı karşıya gelmenin anlamı yok diye akıl veren devşirme ve satılık kalemler, sizin gibi korkakça ve haysiyetsizce yaşamaya ‘tamam’ mı diyelim?” diyerek şöyle devam etti;

“3 MAYMUNU OYNARLAR”

“Kürdistan tuzağı kuruluyor, hala görmüyor musunuz? Nasıl olsa tuzunuz kuru, kapmışınız bir gazete köşesi, kurulmuşsunuz bir televizyon ekranına. Telimiyetçilik bu tiplerin ruhunda vardır. Barzani’ye çıt çıkarmazlar, PKK’ya zeytin dalı uzatırlar, konu Kerkük oldu mu, 3 maymunu oynarlar. 

83 Musul deriz, şizofreni hastasına dönerler. Dış politikada denge imiş, neyin dengesi? Ortada denge mi kaldı? Türk milletini önüne gelen rahatsız ederse bunu da aldırmamak gerekiyormuş. Beyzadelerin rahatı kimsede yoktur. Bu iki ayaklı kırım kongo kenelerine Türk milleti mutlaka hesap soracaktır. 

Meğer Ali Kemal ölmemiş, ruhu siyasette, sanatta, sivil toplum kuruluşlarına vızır vızır dolaşıyor. “

KAMUPERSONELİ.NET | ANKARA