Gündem

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den 5 Bin Ülkücü Açıklaması !

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Spor Salonu’nda düzenlenen “Kerkük Sevdalıları ile Buluşma” programında bir konuşma yaptı. 

“KURUSIKI ATMIYORUZ”

MHP Genel Başkanı konuşmasında “(Irak’ın kuzeyinde yapılan gayrimeşru referandum) Beş bin ülkücü hazır demişsek, karar verilmiş, söz bir defa ağızdan çıkmıştır. Dediğimizi yapar, yaptığımızı dosta da düşmana da delilleriyle gösteririz. Bedenlerimizi ortaya koyarak ihaneti deliğe süpürürüz. Boş konuşmuyoruz, kurusıkı atmıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Ayrıca MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli MHP’nin, devletin ve hükümetin yanında sağlam, tavizsiz, milli çıkarlara uygun bir şekilde duracağını ifade ederek “Aynı siperdeyiz, aynı cephedeyiz, aynı saftayız.” açıklamasında bulundu.

“BOYNUMUZUN BORCUDUR”

Ayrıca MHP Lideri Bahçeli “Türkiye’nin tüm düşmanlarına karşı biriz, beraberiz, çok güçlüyüz. Bu iradeyi kıramayacaklar, bu azmi bozamayacaklar, bu kaleyi aşamayacaklar. Şayet Barzani aklını başına almazsa bir gece orada görünmek, bağımsızlıkta ısrar ederse Misak-ı Milli’nin namusunu çiğnetmemek bizim boynumuzun borcudur.” dedi.

KAMUPERSONELİ.NET | ANKARA

Bir Yorum

  1. Acaba mhp de ulkucu biraktimiki biri ben isemede terkettim olmayan ulkucu ilemi basi da kendi cekecek sanrim.. korkak adam yazik cokk yazik omrumuzu verdigimiz mhp yi bitirdi nir makam sevdasina