Gündem

MHP Genel Başkanı :" İktidar Hırsı Uğruna İnsanlıktan Çıkanlar…"

 Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli : ” Kara haberlerin  yoğunluğu, şikayet ve feryatların ağırlığı aziz vatanımızın üzerine çığ gibi düşüyor. Türkiye terörizmle savaşmaktadır. Artık bu gerçeği kabul etmekten başka çaremiz yoktur. Türk milletine kin besleyen nefret duyan, tarihsel varlığından rahatsız olan ne kadar zalim varsa kah piyonlarıyla , kah doğrudan doğruya saldırmaktadır. Husumet cephesi tüm gücüyle tüm imkanıyla zehir kusmaktadır. Yıkılmamızı gözleyenler faaldir, yokoluşumuzu projelendirenler faaliyetlerine hız vermişlerdir. Türkiye’nin yanıp kül olmasını isteyenler hiç olmadıkları kadar dinçtir. Terörizm şu anda Türkiye’nin bir numaralı meselesidir.

Bu belayı defetmeden bu vahşi saldırganlığı alt etmeden Türkiye’ye huzur yoktur.  Muharrem ayının 10’una tekabül eden ‘Aşure günü’ ile ilgili görüşlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Değerli arkadaşlarım acılar zaman içerisinde hem insanları hem de toplumları olgunlaştıran, beşeri bir halin tezahürüdür. Olgunlaşmak demek, unutmak , yok saymak, ihmal etmek değildir. Olgunluk yaşananlardan zorda olsa ders çıkarabilmektedir.İslam hoş görü dinidir. Bu değerler sayesindedir ki İslamın mesajları evrensel boyut kazanmış, insanlığın ve inananların geleceğini güneş gibi aydınlatmıştır. Asırlar evvel dünya karanlık çağa mahkumken , islam ülkeleri altın çağlarını yaşıyordu. İslam ne zaman iktidar kavgalarına alet edilip, ne zaman saltanat ve dünya meselelerinin içine çekildeyse, o zaman acılar ortaya çıkmaya başlamıştır.

Geçmişte yaşanan ve yaşatılan acılar zamanın ruhuna işlemiştir. Mağdurların yürek atışı her dönemde yankı bulmuştur. Masumların ahı günümüze kadar ulaşarak hepimizin ortak sızısı haline gelmiştir. Elbette körpe umutlara kan kusanlar, ölüm saçanlar her zaman lanetleneceklerdir. İktidar hırsı uğruna insanlıktan çıkanların, nefsinin tutsağı olanların isimleri şerre ve şiddetle bir anılmış ve anılmaya devam edecektir. İstisnalar olsa da , tarihin her döneminde ihtirasına yenik düşenler çıkmıştır. Özellikle Kerbela’da yaşananlar asla akıldan çıkmayacak, hafızadan silinmeyecektir. Kerbela İslama, efendimizin torununa kılıç çekenler düşmanlık güdenler bugünlerde yaşadıklarımızın torunlarıdır…

SÜRECEK

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA