Gündem

MHP Genel Başkanlığı Adaylığından Çekildi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanlığı Adayı Selim Kaptanoğlu , Meral Akşener lehine adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Alparslan Türkeş’in Genel Sekreteri ve Doktoru Selim Kaptanoğlu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanlığı Adayı Selim Kaptanoğlu, Genel başkanlık seçimi için ilk adaylığını açıklayan isimdi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eski Genel Başkanı rahmetli Alparslan Türkeş’in genel sekreteri ve 12 eylül darbesi döneminde Alparslan Türkeş’in doktorluğunu da yapan Selim Kaptanoğlu adaylıktan çekildi.

Devlet Bahçeli Tayyip Bey’e Koltuk Değnekliği Yapıyor
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanlığı Adaylığından çekilen Selim Kaptanoğlu , Devlet Bahçeli hakkında yorumlarda bulundu. Ülkücülerin 40 senedir iktidar hasreti çektiklerini ve Devlet Bahçeli ile bunun mümkün görünmediğini dile getirdi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanlığı için bir diğer aday olan Meral Akşener lehine adaylıktan çekilen Selim Kaptanoğlu  Habertürk gazetesinde yer alan habere göre “Devlet Bey ile olmuyor. Tayyip Bey’e koltuk değnekliği yapıyor. Ülkücü 40 yıldır iktidara aç. Akşener ile bu şans yakalanabilir” şeklinde konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Adayları

MHP ‘de genel başkan adaylığını daha önce açıklayan isimler Sinan Oğan, Ümit Özdağ, Koray Aydın ve Meral Akşener olmuştu.
Geçenlerde TBMM’de bir gazetecinin sorularını yanıtlayan Ümit Özdağ’da aday olacağı konusundaki haberlerin gerçeklik payı olduğunu dile getirmiş , kamupersoneli olarak sizlere bu bilgiyi iletmiştik.
Gündem haberlerini, gelişmeleri ve çok daha fazlasını her yerde okuyabilmek için kamupersoneli.net adresinin android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

Kamupersoneli.net