Gündem

MHP Genel Başkanlığının En Güçlü Adayı Açıklandı ! İşte O Açıklama

Siyaset Bilimcisi Dr. Erol Mütercimler, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sonrası partinin başına geçecek en güçlü adayı açıkladı. Mütercimler açıklamalarında bu adayın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu olduğunu ifade etti.

Haliç Üniversitesi İşletme Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Erol Mütercimler açıklamalarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ABD ziyaretini ve S-400 krizini yorumladı.

Mütercimler yaptığı açıklamalarında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ABD ziyaretinde MHP’nin iki siyasetçisi de var olduğunu belirtti ve “Gelecekte, Devlet Bahçeli’nin yerine Süleyman Soylu MHP Genel Başkanlığı’nın en güçlü adayıdır.” ifadelerine yer verdi.

EN GÜÇLÜ ADAY SÜLEYMAN SOYLU

Konu ile ilgili olarak Siyaset Bilimcisi Dr. Erol Mütercimler’in açıklamaları şöyle oldu:

“Türkiye’de erken seçime gitmek Tayyip Bey açısından kaybedilir görünüyor, kaybedecek görünüyor. (ABD’deki) masada MHP’linin iki siyasetçisi de vardı. Hem MHP ile bir ortaklık var. Gelecekte, Devlet Bahçeli’nin yerine Süleyman Soylu MHP Genel Başkanlığı’nın en güçlü adayıdır. Şimdilik bu konuya girmeyeceğim. O iki kişi niye vardı orada diye düşünüyorsanız. Varlık sebebi budur.”