Gündem

MHP Kurultay Heyecanı Başlıyor – Son Dakika Gelişmeleri

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’de Kurultay Günü Heyecanı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ‘de kurultay heyecanı var! Aylardır parti gündemini ve ülke gündeminden düşmeyen kurultay için yargı kararını verdi ve muhalifler 19 Haziran 2016 tarihini kurultay günü olarak belirledi. Genel Başkan adayları Ankara’daki Büyük Anadolu Oteli’nde yapılacak kurultaya gelmeye başladı. Delegelerinde gelmeyi sürdürdüğü görülüyor.


İlk Gelen Ümit Özdağ Oldu!

Milliyetçi Hareket Partisi’nde 1 Kasım seçimi sonrasında harekete geçen muhalifler bir bir adaylıklarını açıklamıştı. Genel Başkan adaylarından Ümit Özdağ saat 09:30’da Ankara Büyük Anadolu Otel’de yapılacak kurultay için binaya giriş yapan ilk aday oldu. Genel Başkan Adayı Ümit Özdağ, Yusuf Hallaçoğlu ile birlikte geldi.


Bugün yapılacak kurultay parti tüzüğü için yapılacak bir kurultay olacak.  Kurultaya Devlet Bahçeli’nin haricinde yönetimden kimsenin katılmayacağı öğrenilirken, Devlet Bahçeli’nin kürsüde konuşma yapması bekleniyor. Genel Başkan Seçimi için yapılacak olan kurultay için verilen tarih ise 10 temmuz 2016 idi…

Kamu haberleri, gündem haberleri, ekonomi haberleri ,son dakika gelişmeleri ve daha fazlasını yakından takip edebilmek için kamu haberlerinin merkezi kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara