Gündem

MHP'li Enginyurt'tan AK Partili Vekile 'İŞKUR Personel Alımlarında Torpil Yapıyor' İddiası

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt personel alımları ile ilgili çok konuşulacak bir iddiada bulundu. 

Cemal Enginyurt, İŞKUR üzerinden yapılan personel alımlarıyla ilgili ortaya atmış olduğu iddiasında isim vermeden bir AK Parti Milletvekilinin kura sonuçlarında torpil yaptığını savundu. İşte o açıklamalar

İŞKUR PERSONEL ALIMLARINDA TORPİL YAPIYOR İDDİASI

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt söz konusu torpil iddialarını kendisine ait sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmış olduğu bir açıklama ile aktardı. 

MHP Milletvekili Enginyurt, AK Partili bir vekilin, İŞKUR üzerinden kamu kurumlarına personel alımlarında kimin alınacağına dair  bir liste oluşturduğunu ifade etti. AK Partili vekilin bu hareketiyle parti içinde birilerine yaranmaya çalıştığını ifade eden MHP Milletvekili Enginyurt, iddia ettiği vekile ‘Ak Partinin apoletsiz kumandanı’ nitelendirmesinde bulundu. 

O vekile çok sert eleştirilerde bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt şu ifadeleri kullandı. 

MHP'li Enginyurt'tan AK Partili Vekile 'İŞKUR Personel Alımlarında Torpil Yapıyor' İddiası

”İş Kur üzerinden kurumlara işçi alınacak, Ak Partinin apoletsiz kumandanı liste yapıyor. Hepsini o verecek, aferin alıp, başarılı Vekil olacak(.) Efendi!, Kul hakkı yiyorsun kul hakkı. Allah tan korkmaz, kuldan utanmaz! Partinin ismi Adalet, adil olsana. Torpilci torpilli.”

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum