Gündem

MHP Lideri Bahçeli'den 84. İl Değerlendirmesi: Çılgına Döneceklerdi

Bilindiği gibi Kerkük Sevdalıları ile Buluşma programı Ankara Spor Salonunda düzenlendi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli söz konusu programa katılarak gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 82 Kerkük 83 Musul açıklamasına istinaden 84. il değerlendirmesinde bulundu. 

“BİZ KERKÜK DEDİKÇE BİRİLERİ RAHATSIZ OLMAKTADIR”

Ayrıca MHP Lideri Devlet Bahçeli “Kerkük’ün güvenliği Ankara’nın güvenliği demektir. Fitneyi odağında kurutmak Türk devletinin en tabii hakkı, ertelenemez görevidir. Onlar bizim namusumuza emanettir. Türkmenlerden vazgeçmeyiz. Kerkük’ün Türklüğünü, Türkmeneli’nin Türk kimliğini sadece biz söylemiyoruz. Coğrafya adeta kükrüyor, adeta dile geliyor. Türkmeneli Türk’ün öz yurdudur. Bunun tam tersini iddia edenler eğer zeka özürlüsü değilse biliniz ki peşmergenin ağında kıvranan, küresel zalimlerin gölgesine sığınan Türk düşmanlarıdır. Biz Kerkük dedikçe birileri rahatsız olmaktadır. Onların rahatsızlığı bizim için memnuniyettir.” dedi.

84. İL DEĞERLENDİRMESİ

Konu ile ilgili olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli açıklamasında “81 Düzce’den hemen sonra 82 Kerkük, 83 Musul demenin hakkının önünde hiçbir güç duramayacaktır. Acizler kalbi kararmışlar hemen pusudan başını çıkardı, korkaklar anında gözlerini fal taşı gibi açtı. 84’ü söyleseydik herhalde bunlar çılgına dönecekti. PKK kamplarına tekrar soluklarını alacaklardı. Biz Türk milliyetçisiyiz. Türkçüyüz.” ifadelerine yer verdi.

KAMUPERSONELİ.NET | ANKARA