Gündem

MHP Lideri Bahçeli'den CHP ve Kılıçdaroğlu'na Sert Tepki! 'Yalana Dolana Sarılmaktadır'

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabı üzerinden yayımlamış olduğu mesajında Cumhuriyet Halk Partisi ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik sert açıklamalarda bulundu. 

”YALANA DOLANA SARILIYOR”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli yayımladığı mesajında CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun provokasyon ihbarı yapmakla suçladı. MHP Lideri Bahçeli ayrıca açıklamalarında, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun ülkücülerin kullanılacağını söylemesine ‘yönelik yalana dolana sarılıyor.’ ifadelerini kullandı. 

”PROVAKASYON İHBARİ YAPMAKTADIR”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sosyal medya hesabından CHP ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na yönelik açıklamaları şu şekilde, “Kılıçdaroğlu provokasyon ihbarı yapmaktadır. Ülkücülerin kullanılacağını söylemektedir. Elbette halt etmektedir, yalana dolana sarılmaktadır. Dün gezi eylemlerinde duran adamdan kahraman çıkaranlar, şimdi yürümenin faziletlerini saya saya bitiremezken, yerli Gandi imal etmektedir. Ülkücüleri provokasyonla bir ve aynı kümede yorumlamak bir defa akıl dışılık, ahlaki eksiklik, art niyetlilik, sakat ve sorunlu bir iddiadır. Bu çürük iddia ise içeriğini ispatlayacak seviyede asla değildir. Ülkücünün sokakta, yolda işi yoktur; boşa harcayacak vakti hiç yoktur. CHP lideri provokasyon arıyorsa, provokatör görmeyi umuyorsa şöyle bir etrafını kolaçan etmeli; yan yana yürüdüğü nursuzlara odaklanmalıdır.”

Kamupersoneli.net – ANKARA