Gündem

MHP Lideri Bahçeli: "Karanlığa Alkış Tutan Odaklar, 16 Nisan'da Tamamen Kaybedecek"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki hesabından gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

Devlet Bahçeli, Türkiye’nin siyasi ve toplumsal tansiyonunun normal sınırlara henüz inmediği açıklamasını yaptı. Devlet Bahçeli, halen “kanama riski ve felç ihtimalinin” olabileceğine dikkat çekti.

AA’nın haberine göre, MHP Lideri Devlet Bahçeli, “Karışıklıktan nemalanmaya çalışan, huzurumuza kaynak yapan, kendilerini gizleyip meydanı taşa tutan ilkesiz ve çıkarcılara da sık rastlanıyor. Ümitle bekledikleri kaos için el ovuşturan, kavga çıkması için el sallayan, karanlığa alkış tutan odaklar, 16 Nisan’da tamamen kaybedecekler. Bir tohumu düşünün, güneşe ulaşmak için yolundaki taşları nasıl da iter, üzerindeki taşları nasıl da geçer. İşte 16 Nisan’a böyle ulaşacağız.” açıklamasını yaptı.

Yüksek bir ülküye bağlanmanın manevi mükafatının eşsiz olduğuna vurgu yapan Bahçeli, bunu ancak davasında erimiş, yüreğiyle mücadele etmiş üstün şahsiyetlerin bileceğini söyledi.

Manil olunmazsa, yürünen yolun kişiyi hiçbir yere götürmeyeceğini ifade eden Bahçeli, ancak engellerin çokluğunun da normal olmadığını vurguladı.

Bahçeli, usta kaptanlara her fırsatta “büyük fırtınaları nasıl atlattıklarının” sorulması gerektiğini, her bir fırtınanın ibret, ders ve tecrübe olduğuna dikkat çekti.

Fazlasıyla tecrübelerinin bulunduğunu, hiç kimseden alacak, görecek ve öğrenecek bir şeylerinin olmadığını belirten Bahçeli, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamasına şöyle devam etti:

“Bakıyorlar dam karla örtülü, sanıyorlar içeri gam yüklü. Ama yanılıyorlar, kesin yanlışa düşüyorlar. Ne aradığını bilmeyen, bulduğunu anlayamaz. Kovanı patlamış arı gibi uçuşup etrafta vızıldayanların sürekli MHP’yi karalama, kara gösterme çabası bir defa insanlıkla bağdaşmaz. Davamız, ucuz değildir, siyasi uyuşma ve uydulaşmanın son evresinde bulunan çapsızların mütecaviz tertiplerine karşı sahipsiz hiç değildir. Birisi dümenden kürsüye saldırtır, birisi ışıkları söndürtür, diğerleri küçücük salonu sabote ettirir. Her yer oyun, her yer tiyatro. Dedim ya, ülkücü yaparsa yarım bırakmaz. Yine aynı görüşteyim, yine aynı noktadayım. Uyarıyorum, sabırları zorlamanın sonu iyi değildir.

Partimizle uzaktan yakından ilgisi, ilişkisi, bağı, bağlantısı olmayan kişilerin, ayağımıza dolaşıp tahrike yeltenmeleri kalleş bir kumpastır. Kimin ne düşüncesi varsa, kim neyi, nerede, nasıl savunacaksa kanuni sınırlar dahilinde yapabilecektir. Ancak bunlar MHP’den uzak durmalıdır. Yüzsüzlüğün alemi yoktur. Utanmazlığa sığınıp fitne dümenini çevirmenin, rezilce yol almanın maliyeti çoktur, mazereti de zaten yoktur.”

Kamupersoneli.net | ANKARA