Gündem

MHP Milletvekili Arzu Erdem'den Sözleşmeli Öğretmenlere Yönelik Kadro Değerlendirmesi!

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, TBMM Genel Kurulu’nda bir konuşma gerçekleştirdi. 

MHP İstanbul Milletvekili Erdem, sosyal medya hesabından yapmış olduğu bir paylaşım ile TBMM’de sözleşmeli öğretmenlerin sorunlarına ilişkin değerlendirmelerini yayınladı. 

MHP MİLLETVEKİLİ ARZU ERDEM’DEN ÖĞRETMEN SORUNLARINA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME

TBMM’de yapmış olduğu konuşmasında sözleşmeli öğretmenlerin kadroya geçirilmesi gerektiğini aktaran MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, ayrıca öğretmenlerin eş durumları ve diğer sorunlarına ilişkinde olumlu bir adımın atılması gerektiğini vurguladı.

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekili Arzu Erdem konuya ilişkin açıklamalarında ”Sözleşmeli öğretmenlerimizin feryatlarını kürsüden duyurmak istiyorum. Her birinin aklı çocuklarında eşlerinde ve her biri aslında ertesi gün evime ekmek götürebilecek miyim, sözleşmem sona erecek mi, kaygısıyla maalesef gününü geçirmekte ve büyük bir travma içerisinde. Bunlarla ilgili ayrım yapılmaksızın atamalarının yapılması şart. Bu konuyla ilgili özellikle olumlu bir refleksin gösterilmesi gerekmektedir.” ifadelerini kullandı. 

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

MHP İstanbul Milletvekili Erdem, resmi Twitter adresinden yapmış olduğu paylaşımında şu ifadeleri kullandı.”24 Kasım’da öğretmenlere verilebilecek en güzel 2 müjdenin: 1-Sözleşmeli Öğretmenlere EŞ ÖZRÜ ve KADRO müjdesi, 2-Ataması yapılmayan öğretmenlere ise 40 BİN ÖĞRETMEN ATAMA”

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Sözleşmeli öğretmenler mutsuz,üzgün ve hayattan bezmiş durumdalar éşlerine ve çocuklarına kavuşamamak onların psikolojilerini bozmakta ve onları harap etmektedir.Siz doğuda kalın ben batıya öğretmen atayacağim demek vicdanen yanlıştır.Sözleşmeli öğretmenler ailelerini düşünmekten ders anlatamıyorlar.