Gündem

MHP Milletvekili Arzu Erdem'den POMEM Adaylarını Sevindirecek Düzenleme Önerisi!

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yapmış olduğu konuşmasında Polis Meslek Eğitim Merkezlerine yapılan alımlara ilişkin çok önemli açıklamalarda bulundu. 

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem yapmış olduğu açıklamalarını sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu bir paylaşım ile aktararak, POMEM’lere yapılan alımlarda yaş şartının esnetilmesini ve kadın kontenjanının artırılmasını istedi. 

POMEM ALIMLARINDA YAŞ ŞARTI ESNETİLSİN KADIN KONTENJANI ARTIRILSIN

POMEM Alımlarında Yaş Şartı Esnetilsin Talebi

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, TBMM’de yapmış olduğu konuşmasında Polis Meslek Eğitim Merkezlerine (POMEM) yapılan alımlarda yapılan düzenlemeleri hatırlatarak önlisans mezunu adayların alımlarının gerçekleştirildiğini hatırlattı. 

Kadın Kontenjanı Artırılsın

Ancak alımlarda yaş şartının aşağı doğru çekildiğini ifade eden MHP Milletvekili Erdem, yaş şartının esnetilmesi gerektiğini vurguladı. Kadın kontenjanı konusuna da değinen Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, kadın kontenjanının artırılması gerektiğini söyledi. 

MHP MİLLETVEKİLİ ARZU ERDEM’İN KONUŞMASI

”Polis Meslek Eğitim Merkezleri alımlarında, 2 yıllık çalışma döneminde vermiş olduğumuz mücadeleler sonucunda önlisanslı kardeşlerimizin alımları artık gerçekleşmektedir. Lakin alımla ilgili yaş düzenlemesi aşağı doğru çekildiği için burada tekrar yaşın esnetilmesi için ve kadın kontenjanının artırtılması ile ilgili bir eksiklik görülmektedir. Değerlendirilmesinde fayda var. Kardeşlerimizin bu talepleri haklı talep olarak önümüzde duruyor. ”

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI 

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımda, TBMM’de yapmış olduğunu konuşmanın videosunu paylaştı ve konuşmasının ana maddelerini oluşturan yaş şartı esnetilsin ve kadın kontenjanı artırılsın talebini yineledi.

MHP Milletvekili Arzu Erdem’in Paylaşımı,

”POMEM alımla ilgili Yaş düzenlemesi aşağı doğru çekildiği için burada tekrar yaşın esnetilmesi ve kadın kontenjanının artırılmasıyla ilgili yine bir eksiklik görülmektedir. .Kardeşlerimizin bu talepleri haklı talep olarak önümüzde duruyor”

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. sayın vekilim helal olsun size destekliyoruz pomem yaşının artırılması konusunda bu konuda binlerce gencimize umut vereceksiniz saygılar sunuyorum.

  2. Sayın vekilim çok teşekkür ederiz umarım yaş şartı esnetilir yüzbinlerce genç mağdur yaş şartı 35 olsun 1 ocak esas alınacak şekilde olsun

  3. 35 Yaşını Geçmemiş TC Vatandaşlarının, Başvuru Hakkı Olmalı

  4. Sayın vekilim Allah sizden razı olsun ne kadar sevindirici bi durum bizim için ugrasmanız