Gündem

Milli Savunma Bakanı Canikli'den Bedelli Askerlik Açıklaması

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli bedelli askerliğe ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Milli Savunma Bakanı Canikli açıklamalarında “Bedelli askerlik çıkacak mı?” sorusunu da yanıtladı. Bedelli askerlik hakkında tüm detayları ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

Bedelli askerlik hakkında kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizin görüşlerini aldık ve bunu haberleştirdik. Günlerdir gündeme getirdiğimiz bedelli askerlikle alakalı olarak ziyaretçilerimizden aldığımı geri bildirimlere göre bedelli askerlik yasasının çıkması talep ediliyor. Binlerce kişi tarafından talep edilen bedelli askerlik hakkında Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli bir açıklama yaptı. 

TBMM Genel Kurulu’nda Milli Savunma Bakanlığı ve Savunma Sanayii Müsteşarlığı’nın 2018 yılı bütçesinin görüşüldüğü oturuma Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli de katıldı. Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli burada hükümet adına söz alarak bir konuşma yaptı. Milli Savunma Bakanı Canikli konuşmasında merakla beklenen bedelli askerlik konusunu da ele aldı.

BEDELLİ ASKERLİK ÇIKACAK MI?

Bedelli askerlik konusunda açıklamalarının devamında Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli açıklamalarında gündemlerinde bedelli askerliğin olmadığını ifade etti. Ayrıca Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli açıklamalarının devamında Türkiye’nin ciddi bir mücadele içinde olduğunu aktardı ve 5 yıl 10 yıl sonrası için bir şey söyleyemeyeceğini ifade etti.

Bir Yorum

  1. kesinlikle artık size oy yok bitti. verilen sözler çoktan tutulmalıydı. ama sandıktada bizde sözümüzü tutmayacağız.