Gündem

Milyonlarca kişiyi sevindiren indirim müjdesi! BUDO bilet fiyatlarında yüzde 40 indirim yapıldı

Bursa Deniz Otobüsü (BUDO) Bilet fiyatlarında yüzde 40 indirim yapıldı.

BUDO BİLET FİYATLARI 2 YIL ÖNCEKİ FİYATLARA DÖNDÜ

Mudanya ilçesinde BUDO İskelesi önünde indirim müjdesini açıklayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “BUDO fiyatlarını 39 liraya indirerek, 2 yıl önceki fiyatlara döndük.” dedi.

Öte yandan Başkan Aktaş, pandemi sürecinde şehirlerarası ulaşım yasağı olduğu dönem dışında BUDO’nun hizmetlerine hiç ara vermediğini belirterek BUDO’nun normalleşme süreciyle birlikte uluslararası kuruluşlar tarafından yapılan denetimlerde yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı güvenlik sertifikası aldığını ve mesafeli koltuk düzeniyle seferlerini sürdürdüğünü bildirdi.

Milyonlarca kişiyi sevindiren indirim müjdesi! BUDO bilet fiyatlarında yüzde 40 indirim yapıldı

YÜZDE 40 İNDİRİM YAPILDI

Aktaş yaptığı açıklamada, “Hiçbir koşul ve şart olmadan, sefer saati, günü ve yönü fark etmeksizin tüm BUDO fiyatlarını 39 liraya indirerek, 2 yıl önceki fiyatlara döndük. Uygulamamız ilk günden etkisini gösterdi ve normalde 70-75 yolcuyla kalkarken, bu sabah 130 yolcuyla kalktık. Bu kısa süreli bir uygulama değil. Kış ve bahar dönemi boyunca vatandaşlarımız bu cazip fiyat uygulamasından yararlanabilecek. Pandemi nedeniyle yapılan seyreltilmiş yolcu uygulaması ve artan maliyetlere rağmen ekonomik fiyat anlayışını istikrarlı bir şekilde sürdürmeye devam ediyoruz. BUDO bilet fiyatlarında yaptığımız bu indirimle vatandaşlar, Bursa-İstanbul arasında daha ekonomik seyahat etme imkanına kavuşacak.” dedi.