Gündem

MPİ 26 Temmuz Süper Loto Sonuçları Açıklandı! İşte Şanslı Numaralar

Milli Piyango İdaresi tarafından her perşembe akşamı gerçekleştirilen Süper Loto sonuçlarının da bu haftanın şanslı numaraları belli oldu. 

Binlerce vatandaş tarafından oynanan ve sonuçları büyük bir merakla takip edilen Süper Loto çekiliş sonuçlarına dair detayları sizlere aşağıda aktarıyoruz. 

26 TEMMUZ SÜPER LOTO SONUÇLARI

Milli Piyango İdaresi tarafından her perşembe gerçekleştirilen Süper Loto’da 562. hafta sonuçları belli oldu. Milli Piyango İdaresi’nin Ankara Balgat’ta bulunan ofisinde noter huzurunda gerçekleştirilen sonuçlar MPİ’nin  internet sitesinden canlı olarak yayınlandı. 

Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilen 561 hafta sonuçlarına göre şanslı altı rakam 16, 20, 39, 45, 50, 52 olarak belirlendi. Çok sayıda vatandaş tarafından oynanan şans oyununda ise belirlenen 6 rakamı bu hafta kimse doğru tahmin edemedi ve bğyğk ikramiye haftaya devretti. 

6 BİLEN OLMADI

Açıklanan sonuçlara göre ise 5 rakamı doğru bilen 35 kişi olurken bu vatandaşlar 14 bin liralık ikramiyenin sahibi oldular. 4 rakamı doğru tahmin eden 2496 vatandaş 214 lira alırken 3 rakamı bilen 53 bin kişi 17 lira ikramiye kazandılar.  İkramiye almaya hak kazanan vatandaşlara;  (3) ve (4) bilenlerin ikramiyelerini bayiler, (5) bilenlerin ikramiyelerini bayiler ve Milli Piyango İdaresi Şubeleri, (6) bilenlerin ikramiyeleri Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünce ödenmektedir.

Kamupersoneli.net – ANKARA