Gündem

Müftü, Kaymakamı Sahte İmzayla İçişleri Bakanlığına Şikayet Etti!

Bolu’nun Yeniçağa ilçesinde Müftü olarak görevde bulunan Nihat Aktaş’ın rahatsızlık duyduğu Kaymakam Naim Akgül’ü, Belediye Başkanı Recai Çağlar’ın adı, imzası ve unvanı ile mektup düzenleyerek, İçişleri Bakanlığı’na şikâyette bulunduğu belirtildi.

Belediye Başkanı Çağlar’a mektup içerisinde Kaymakam Akgül’ün psikolojisinin bozuk olduğunu ve emrinde bulunan amirlere hakaretlerde bulunarak agresif davranışlar sergilediği için konuya yönelik soruşturma başlatılacağı ifade edildi.

Ayrıca Belediye başkanı Çağlar’ın kendisinin herhangi bir şikâyette bulunmadığını ifade ettiği ve olayın soruşturması talebinde bulunduğunu belirtti.

Mynet’te yer alan habere göre polis ekipleri yazılan şikâyet mektubunun yazıldığı tarihi belirleyerek güvenlik kamera kayıtlarını inceleme altına aldı.

Kayıtlarda ise mektubu gönderen kişinin, ilçede görev yapan cami imamı olduğu belirtildi.

İfadesi alınmak için Bolu Emniyet Müdürlüğü Güvenlik şube Müdürlüğüne davet edilen Müftü Aktaş, Belediye Başkanı Çağlar’ın imzasını taklit ederek, şikâyet mektubu gönderdiğini itiraf etti.

Ayrıca Aktaş, Kaymakamın kendisinin amiri olması nedeniyle şikâyetinden bahsedemediğini ifade ederek; “Şikâyet dilekçesi içeriğinde ifade ettiğim hususlar gerçektir. Kaymakam Naim Akgül, amirleri fırçalayıp, azarlayarak, izin gibi konularda zorluk ve sorunlar yaşatmaktaydı” açıklamasını yaptı.

Kamupersoneli.net I ANKARA

Bir Yorum