Gündem

Müge Anlı'nın eski eşinden yeni paylaşım! "Tiye alan bir cevap verdim"

Müge Anlı’nın eski eşi, Burhan Akdağ, bugün sosyal medya hesabı üzerinden şaşırtan açıklamalar yaptı. Müge Anlı’nın evli bir adamdan hamile kaldığını iddia etti. Anlı, eski eşinin iddialarını duyunca, avukatı aracılığıyla bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, Akdağı’ın iddiaları kesin bir dille yalanladı. Bunun üzerine Burhan Akdağ, yapmış olduğu açıklamanın doğru olmadığını söyledi.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN YENİ PAYLAŞIM YAPTI

Burhan Akdağ, yaşanan gelişmelerin ardından sosyal medya hesabı üzerinden yeni bir açıklama yaptı. Yapmış olduğu paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Bu fikrimi sosyal medyadaki tüm sayfalarımda paylaştım. Instagram’da bir kullanıcı 23 Nisan ile ilgili bu paylaşıma Müge Anlı ile alakalı yorum yapmış. Aynen şunu yazmış; ‘Benden duymuş olma da senin Müge evleniyormuş, pek inanmadım ama haberler bu yönde’ Benimle dalga geçen bu yorumu okuyunca, bende kendisi ile dalga geçer gibi ve kendisini tiye alan bir cevap verdim”

Müge Anlı'nın eski eşinden yeni paylaşım! "Tiye alan bir cevap verdim"

HAMİLE OLABİLİR, OLMAYABİLİR

“Yazdığım cevap bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu. her kafadan bir ses, Türkiye bir anda koronavirüsü, sokağa çıkma yasağını, 31 şehirden çıkamadığımız, almadığımız maskeleri unuttu. Müge Anlı hamile mi değil mi bunu konuşmaya başladı. Neredeyse erkek mi kız mı hatta muhtemel isimleri bile konuşulur oldu. Hamile olabilir, olmayabilir. Buna kimse karışamaz. Eğer hamile ise kızımın adına sevinirim bir kardeşi olacağı için. Onun dışında beni hiç enterese etmiyor. Çok mutlu ve çok iyi giden bir evliliğim var. Her şeyden önemlisi insanlığı zor durumda bırakan bir koronavirüs gerçeği var. İşte sizlerinde merak ettiğini düşündüğüm olay bu… Ortalık çok kötü evde kalın arkadaşlar”

NE OLMUŞTU?

Müge Anlı 2008 yılında çekişmeli bir şekilde boşandığı eski eşi Burhan Akdağ, bugün sosyal medya hesabından gelen, “Benden duymuş olma da senin Müge evleniyormuş. Pek inanamadım ama haberler o yönde” yorumuna “Sen çok geriden geliyorsun. Hamile olduğunu söylesem, evleneceği kişinin boşanmasını beklediğini söylesem sanırım şaşırmazsın. Program neden bitti?” cevabını vermişti. İddialara karşın, Müge Anlı’nın avukatı Eylem Kahraman, konuyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı:

“Müge Anlı, Koronavirüs sebebiyle programına bir süreliğine ara vermiştir. Müvekkilim aleyhinde ortaya atılan maksatlı ve çirkin iddia kesinlikle gerçek dışı olup, müvekkilimin kamuoyundaki saygınlığına zarar vermeye yöneliktir.”