Gündem

Nejat İşler Saldırıya Uğradı! Kimdir?

Bodrum’un Gümüşlük ilçesinde yaşayan ünlü oyuncu Nejat İşler’in saldırıya uğradığı belirtildi.

Olayla alakalı olarak iki farklı iddia konuşuluyor…

Nejat İşler, ortağı olduğu eğlence mekanında saldırıya uğradığı ifade edilirken yaşanan olayın; yüksek sesle tartışan bir çiftin yanına giderek, İnsanlar rahatsız oluyor. Sesinizi yükseltmezseniz sevinirim ricasında bulunduğu belirtildi.

Yaşanan tartışmanın devam etmesiyle İşler’in çiften mekandan ayrılması talebinde bulundu. Bunun üzerine erkek müşteri Nejat İşler’e saldırarak darp ettiği iddia edildi.

NTV’de yer alan haberde iddialara göre dişi kırılan ve baygınlık geçirince özel bir hastaneye kaldırılarak ayakta tedavi edildiği konuşuluyor.

Ayrıca bu olayın İşler’in yanına gelen kadın hayranının fotoğraf çektirme isteğini geri çevirdiği ve kadının eşinin saldırısına uğradığı öne sürülüyor.

Ayakta tedavi edilen İşler’in durumunun iyi olduğu öğrenilirken tarafların birbirinden şikayetçi olmadığı ve tutanakların tutulduğu belirtildi.

KİMDİR?

28 Şubat 1972 yılında İstanbul’un Eyüp Semtinde doğdu.

Cağaloğlu Anadolu Lisesi’nde eğitim aldı.

1995 yılında Mimar Sinan Üniversitesinin Devlet Konservatuarı Bölümünden mezun olana kadar devlet tiyatrosunda ve televizyon dizilerinde rol aldı.

1995 yılında mezun olduktan sonra iki arkadaşıyla birlikte “Kahramanlar ve Soytarılar Tiyatrosu nu kurdu.

41.Antalya Altın Portakal Ödülleri için Erkek Oyuncu dalında aday olarak gösterildi.

1994 yılında rol aldığı ilk televizyon dizisi olan Gururdan sonra, Deli Yürek, Şehnaz Tango, Nasıl Evde Kaldım, Dedem, Gofret ve Ben, Aşk ve Gurur, Şeytan Ayrıntıda Gizlidir dizilerinde oynadı.

1999’da ilk sinema filmi Eylül Fırtınasında rol aldı. Mustafa Hakkında Her şey ve Anlat İstanbul filmleri ile sinema oyunculuğuna devam etti.

2006 yılında Çalıntı Gözler, Yaşamın Kıyısında oynadı.

2007 yılında ise Barda ve Yumurta filmlerinde rol aldı.

2007 yılının en popüler dizilerinden biri olan Bıçak Sırtı adlı televizyon dizisinde oynadı.

Sonraki yıllarda ise; Bıçak Sırtı, Yaşamın Kıyısında, Kapalı Çarşı, Keşanlı Ali Destanı, Behzat Ç. Ankara Yanıyor, Kış Uykusu, İkimizin Yerine gibi 17 film veya dizide daha rol aldı.

Ayrıca Kaybedenler Kulübü ve Kaybedenler Kulübü Yolda filmlerinin başrol oyuncusudur.

Kamupersoneli.net I ANKARA