Gündem

Netflix'ten Türkiye'ye Kirli Propaganda: Dizide Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan Barbar ve Katil Gösterildi

Film ve dizi platformu Netflix Türkiye’ye propaganda yaptı. Platformun yeni dizilerinden, Belçika yapımı ’13 Commandments’ adlı dizinin ilk bölümünde Türkiye propagandası yapıldı.

TÜRKLER BARBAR VE KATİL OLARAK GÖSTERİLDİ

Bu dizide Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafları kullanılarak Türkler barbar ve katil olarak gösterildi.

’13 Commandments’ adlı film bir Türk’ün boğaz keserek cinayet işlemesiyle başlıyor. Suç temalı dizide, katilin Türk olduğunu vurgulamak için, duvara asılmış Atatürk ve Erdoğan fotoğraflarına yer verildi.

A Haberin aktardıklarına göre daha öncelerde Netflix’te yayınlanan Collateral isimli dizide de propaganda yapılmıştı. Dizide “Kırıkkale dünyanın en berbat yeri. Türkiye’de olmadığım için şükrediyorum” sözlerine yer verilmişti.

Bir Yorum

  1. Avrupanin hepsi medeni?? Ataturk e ve erdogana uzanan dilleriniz kopsun turkiye de degil kendiniz de arayin barbarligi cok demokratsiniz ya…….

  2. Dünya’ya karşı kendilerini oldukça medeni ve modern olarak sergileyen avrupa neden böyle insanların,i gururlarını incitici, tarihleriyle alay ediyor anlamış değilim.

  3. Atatürk ne alaka. Her saldırı savaşı bir cinayettir diyen insana barbar demişler. Biraz araştırsınlar da ona göre iş yapsınlar.

  4. Barbar ve medeniyetten uzak avrupa kendini görmüyor !!!!orta Asya ve bir çok müslüman ülkede yaptığı ve yaptırdığı katliamı ,Gazi Mustafa Kemal Atatürk e ve Recep Tayyip Erdoğan a mal etmeye çalışmak ne kadar da ahmaklık ve gericiğin en basit örneği…..

  5. Dizini tüm sezonunu izledim onlarda Türk değildi yanlış hatırlamıyorsam Suriyeli ya da Kürt falandılar yani Türklere yapılmış bir hakaret yok.

  6. Chp li yazan arkadaş yani erdoğana diyebilirler ama Atatürk ne alaka erdoğan ne rede kimi boğazlattı yada sorgusuz sualsiz asılma emrini verdi vatanın sırtında yarasınız önce sizden kurtulmamız lazım istedikleriniz olsun diye avrupalılara yalvarırsınız Amerikalıyada yahudiyede hatta şeytanla bile işbirliği yaparsınız

  7. Chp li yazan arkadaş yani erdoğana diyebilirler ama Atatürk ne alaka erdoğan ne rede kimi boğazlattı yada sorgusuz sualsiz asılma emrini verdi vatanın sırtında yarasınız önce sizden kurtulmamız lazım istedikleriniz olsun diye avrupalılara yalvarırsınız Amerikalıya da yahudiye de hatta şeytanla bile işbirliği yaparsınız

  8. Chp li yazan arkadaş yani erdoğana diyebilirler ama Atatürk ne alaka erdoğan ne rede kimi boğazlattı yada sorgusuz sualsiz asılma emrini verdi vatanın sırtında yarasınız önce sizden kurtulmamız lazım istedikleriniz olsun diye avrupalılara yalvarırsınız Amerikalıya da yahudiye de hatta şeytanla bile işbirliği yaparsınız

  9. söz kim oluyorsun reise hakaret edebiliyorsunuz aynaya bakarsanız barbar in kim olduğunu görürsunuz

  10. Doğrudur. RTE ve M kemal atatürk insanlık ve halk düşmanıdır. Yanlış bir şey söylememişler.

  11. Hala zamlara devam ediyir ama nedense emekliye hakaret eder gibi yuzde 4 veriyo hic Allahtan korkmayillar bu adaletsizligi.Allah.elbette soracak kabirde bakalim ne diyecekler