Gündem

Numan Kurtulmuş :"Milletin İradesine Kanlı ya da Kansız Müdahale Etme İmkanları Yoktur"

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş , Kemal Kılıçdaroğlu tarafından söylenen sözler hakkında konuştu. Bilindiği gibi Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu , Başkanlık sistemi hakkındaki “Başkanlık sistemini kan dökmeden bu ülkede gerçekleştiremezsiniz” sözleri gündeme bomba gibi düşmüştü.

Başbakan Yardımcısı ” Milletin İradesine Kanlı ya da Kansız Müdahale Etme İmkanları Yoktur”

Kemal Kılıçdaroğlu’na destek veren açıklamalar geldiği gibi söz konusu açıklamaların talihsiz olduğu vurguları da yapılıyor. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Sn. Numan Kurtulmuş , Kılıçdaroğlu’nun “Kan Akmadan , Başkanlık Sistemi Getirilemez” sözü üzerine :”Keşke bu söz söylenmemiş olsaydı. Türkiye’de artık köprünün altından çok sular aktı. Milletin iradesini beğenmeyenlerin, milletin iradesine şu ya da bu şekilde kanlı ya da kansız bir şekilde müdahale etme imkanları artık yoktur, geride kalmıştır, tarih olmuştur” şeklinde konuştu.

Kamudan haberler, son dakika haberleri, gündem haberleri, ekonomi haberleri ve çok daha fazlası kamudan haberlerin merkezi kamupersoneli.net adresinde. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek söz konusu haberlerden her yerde haberdar olabilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara