Gündem

Numan Kurtulmuş'tan Son Dakika EYT Açıklaması! EYT Çalışmamız Seçim Sonrasında

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş katıldığı bir televizyon programında milyonlarca vatandaşı ilgilendiren EYT konusuna dair açıklamalarda bulundu. 

Emeklilikte Yaşa Takılan vatandaşların emekli olmalarının ekonomiye ağır bir yük getireceğini ifade eden Numan Kurtulmuş seçimlerden sonra konuya dair çalışmalar olacağını söyledi. 

NUMAN KURTULMUŞ’TAN EYT AÇIKLAMASI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kurtulmuş, TVNET’te yayınlanan Karşı Karşıya programına katıldı. Burada gündeme dair konular hakkında açıklamalarda bulunan Numan Kurtulmuş kendisine sorulan sorulara yanıt verdi. Bu kapsamda son dönemin en önemli siyasi konularının başında gelen Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kurtulmuş konuya dair şu ifadelere yer verdi. 

”Emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili çalışmalarımızı var ve sıkıntıları biliyoruz. Yüz binlerce kişiyi yakından ilgilendiren bir durum bu. Seçim öncesi bu meseleyi ele almamız mümkün olmadı. Bugün itibariyle bu hassasiyetleri biliyoruz, imkanlar neticesinde seçimden sonra bu konuyu inceleyeceğiz.”

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Ak partiliyim ama çok kırgınım bu emeklilik konusu bir an önce çözülmesi lazım

  2. sayın numan bey bu süreç dediniz genel seçime kadarmı bu süreç ne kadarlık zaman dilimi düşündünüz bu 10 senemi sürmeli sizce saygılar

  3. Aksine biz boş vaatleredoyduk secimlerde gerekeni yapıcaz

  4. Seçimden önce yasa çıkarsa Cumhur ittifakı karlı çıkar. Seçim sonrası kabul edilir değil.

  5. Bizi saf mı zannediyorlar
    Oyu önce ver sonra ne olacağı belli değil

  6. Seçimde oyu aldıktan sonra.Biz Akp olarak böyle birşeyi demedik diyecekler.seçim manevraları bunlar

  7. Seçimden sonra biz eyeteliler sorununa bakılacak tamam bizde tüm belediyeleri CHP vermeye karar verdik hadi hayırlı olsun şimdiden ak partiye geçmiş olsun.

  8. Baska kandiracak bisey bulamadiniz mi hem hakaret edin hemde secimden sonra soyleyin millet artik bu masallara karni doydu ya simdi yada asla

  9. 27sene sigortalıyım ama iş bulamadım aç kaldım suriyeli olmak gerekirmişiz.

  10. Hep secim öncesi vaadler.Eyt nin artık umudu kalmadı. Mart seçiminde cevabını sandıkta hem Akp ye hem de Mhp ye verecek.

  11. Seçimden sonra ne demek..Hakkı haklıya teslim edin.
    Eyt seçimlerin kaderi olacak.

  12. Bütün seçimlerde oyum akp deydi.en sonki secimde mhp den tarafa oyumu verdim.mhp secim vaatlerinde bulunduğundan dolayı.geri adım atması hoş olmadı.breysel olarak tek bir beklentim bu.

  13. Bunlar sadece yeni kandırmaca taktiklerinden biri artık akp bu türemiş çift dikiş sözlerinden dolayı oy falan yok 16 senedir işçiyi emekçiyi sefalete ittiniz yeter bu kandirmacalar

  14. Birileri hem hakkımızı yiyor hem hakaret ediyor bu seçim bambaşka OLACAK ALLAH BÜYÜKTÜR

  15. İnsanlarla resmen alay ediyorsunuz bizi emekli etmeyenlere birde oymu vereceğiz. Size oy falan yok. Biz türemedik gidin suriyelileriniz versin oyu.

  16. bizi emekli etmeyenlere birde oymu vereceğiz. Size oy falan yok. Biz türemedik. Suriyelileriniz versinoyu

  17. Bizi emekli etmeyenlere birde oymu vereceğiz. Size oy falan yok. Biz türemedik.

  18. Multeci ciftligine cevirdiginiz buyuksehirlerden anketler ic acici degil galiba ,secimden sonra neyi arastiracan,cok calis az maas al ,emekli olama ,sagliktan faydalanma,1000 lira maas al cift dikis ci ye ciksin adin 1000 lira maasmida harclik utanmiyormusunuz. Boyle konusmaya bu konunun neyini arastiracaksin bilmeyenmi var ,avrupada 1500 euro maas dan bahsedin suresiz issizlik maasindan bahsedin,siz bu konuda avrupanin tirnagi olamazsiniz,bence 1000 tl icin emekli yasi 35 cok bile .ak part artik akp oldu balon oldugu ortaya cikti ,insAllah patlatacagiz

  19. seçimden sonra bu konu unutulur gider en azından bugünku duruma göre mevcut yaştan 2 yıl öne alınsa bu bile bizi düşündüğünüzün göstergesi olur