Gündem

O Sitenin Yazarları Paypal Bakiyelerini LÖSEV'e Aktarıyor

Online Ödeme Sistemi Paypal , Türkiye faaliyetlerine son veriyor. Paypal’ın faaliyetlerini durdurma kararından sonra Ekşisözlük isimli internet sayfasındaki duyarlı  yazarlardan harika bir kampanya fikri ortaya çıktı. Büyük bakiyeleri olmayan ekşi sözlük yazarları söz konusu bakiyeleri hep beraber LÖSEV’e bağışlama kararı aldı.


Ekşi Sözlük ara ara bu tür kampanyalar ile adından söz ettiren duyarlı üyelere sahip bir portal. Söz konusu kampanyaya katılmak isteyen vatandaşlar , Paypal hesabına giriş yaptıktan sonra gönder ve iste linki üzerinden arkadaşlarınıza ailenize para gönderin seçeneğinde bakiyenin aktarılacağı adres olarak “international@losev.org.tr” ‘i seçtikten sonra miktarı belirterek yardımda bulunabilirler. Söz konusu kampanyayı başlatan Dergus rumuzlu vatandaşa kamupersoneli.net olarak duyarlılığı için teşekkür eder. Kampanyaya katılım göstereceğimizi belirtiriz. 

Kamu haberlerinden, gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden ve çok daha fazlasından haberdar olabilmek için kamu haberciliğinin lider ismi kamupersoneli.net ‘i takip edebilirsiniz. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek , her türlü gelişme ve haberi cep telefonunuza bildirim olarak alabilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara