Gündem

OHAL Kalkacak Mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜSİAD Yüksek İstişare Kurulu toplantısına katıldı. Katıldığı toplantı çerçevesinde bir konuşma gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmasında halen devam etmekte olan OHAL süreci, ile ilgilide bir açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan ” OHAL’i kaldıramayız” değerlendirmesi yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın OHAL sürecine yönelik gerçekleştirmiş olduğu açıklama şu şekilde, 

” ONUN AKLINDAN ŞÜPHE EDERİM”

“Son birkaç yılın ülkemiz için çok zorlu geçtiğini biliyorum. Çünkü içinde yaşıyorum bunun. 2008 küresel ekonomik krizine direnen Türkiye, 2013 yılından bu yana çok ciddi bir mücadele içinde kalmıştır. Türkiye terörle mücadele vermeye devam etmektedir. Kimse bana Gezi olaylarının amacının Taksim’deki 3-5 ağaç olduğunu söyleyemez. Kimse bana bölücü terör örgütünün ve güdümündeki partinin başlattığı çukur eylemlerinin masum amaçlar taşıdığını söyleyemez. Hele 15 Temmuz’un bir ihanet girişimi olmadığını söylerse kusura bakmasın onun aklından şüphe ederim”

”HUZURA KAVUŞMADAN OHAL’İ KALDIRAMAYIZ”

”Artık 10-20 yıl öncesinin Türkiye’si yok. 15 Temmuz ve 16 Nisan dönüm noktasıdır. Hep söylediğim gibi hep birlikte kardeş olup Türkiye olacağız. OHAL, bizim iş adamlarımızın şu anda ki işlevini engellemesi söz konusu değil. Her şey huzura kavuşmadan OHAL’i kaldıramayız. Bakınız Fransa 1,5 yıl OHAL ilan etti.”

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum