Gündem

OHAL KHK'sı İçin 105 Bin Vatandaş Siteye Girdi Resmi Gazete'nin Web Sayfası Çöktü

700 sayılı Kanun Hükmünde Kararname’nin yayımlanması yüz binlerce vatandaş tarafından merakla bekleniyor. Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet Teşkilatı’ndan ihraçların olacağı açıklanan KHK’nın 6 Temmuz’u 7 Temmuz’a bağlayan gece içerisinde yayımlanacak. 

Başbakan Binali Yıldırım’ın akşam saatleri içinde yapmış olduğu bu gece içinde yayımlanacak açıklamasının ardından ise binlerce vatandaş Resmi Gazete’nin internet sayfasını anlık olarak takip ediyor. 

RESMİ GAZETE’NİN İNTERNET SAYFASI ÇÖKTÜ

Yüz binlerce vatandaş 700 sayılı KHK için Resmi Gazete’nin web sayfasını ziyaret ediyor. Anlık olarak 105 bin kişiden fazla vatandaşın takip ettiği internet sitesi yoğunluktan zaman zaman hizmet veremez duruma geliyor. Öyle ki internet sayfası şu sıralar yoğunluk sebebiyle ya çok geç açılıyor ya da sistem hizmet veremiyor uyarısında bulunuyor. 

Başbakan Binali Yıldırım Açıklamıştı

“Son kanun hükmünde kararnamenin (KHK) bugün yayımlanacağına” ilişkin sözlerinin hatırlatılması üzerine  Başbakan Binali Yıldırım, konuya dair şu açıklamalarda bulunmuştu. “Bugün bir KHK çıkacak, bu gece yayınlanır. O, olağanüstü hal KHK’si. İki türlü KHK var, biri yetki kararnamesi, Meclisin verdiği yani Başbakanlıktan Cumhurbaşkanlığına geçişi düzenleyen kararnameler var. Ondan bir tane çıktı, belki iki tane daha çıkacak ama bugünkü çıkacak olan 18 Temmuz’da sona erecek, olağanüstü hal sürecine ait bir kararname.” 

Kamupersoneli.net – ANKARA