Gündem

OHAL Komisyonu Başvuru Sorgulama Ekranı Erişime Açıldı

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığın resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Başbakanlık tarafından yayımlanan duyuruda OHAL İnceleme Komisyonu başvuruları sorgulama ekranı hakkında bilgilendirme yapıldı. 

Başbakanlık tarafında OHAL Komisyonu başvuruları hakkında yapılan duyuruda komisyona yapılan başvuruların safahatı hakkında başvuruculara bilgi edinme imkanı sağlamak amacıyla yazılımı tamamlanan başvuru sorgulama sisteminin erişime açıldığı belirtildi. Yayımlanan duyurunun detaylarını kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

BAŞBAKANLIKTAN YAYIMLANAN DUYURU

Komisyon kararları, 685 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 10 uncu ve Olağanüstü Hal İşlemleri İnceleme Komisyonunun Çalışmasına İlişkin Usul ve Esaslar Tebliğinin 15 inci maddesi uyarınca kişilerin en son görev yaptıkları kurumlara gönderilecek ve bu kurumlar tarafından başvurucuya tebliğ edilecektir.

Komisyona yapılan başvuruların safahatı hakkında başvuruculara bilgi edinme imkanı sağlamak amacıyla yazılımı tamamlanan başvuru sorgulama sistemi, https://ohalkomisyonu.basbakanlik.gov.tr internet adresi üzerinden erişime açılmıştır.

Başvurucular, https://ohalkomisyonu.basbakanlik.gov.tr internet adresi üzerinden, başvuru aşamasında talep edilen bilgilerini girerek, başvurularının safahatı hakkında bilgi edinebileceklerdir.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. ben giriş yapabildim,başvurunuzun incelemesi devam etmektedir yazıyor

  2. Ben giremiyorum tc modu yazılıyor yani kayıt yapmıyor giren varsa nasıl işlem yaptığını yazsın

  3. Başvuru aşamasındaki bilgiler girildi onay kodu geldi fakat sonucun hangi aşamada olduğu görülmüyor nasıl girilmeli başvuru takip sorgulamaya ki içerik gözüksün

  4. Başvuru aşamasındaki bilgiler girildi onay kodu geldi fakat sonucun hangi aşamada olduğu görülmüyor nasıl girilmeli başvuru takip sorgulamaya ki içerik gözüksün

  5. 1.5 yıldır 677 KHK ihraç oldum
    8 ay oldu takipsizlik kararı alalı
    Gerekli tüm hukuki müracaat tımı yaptım
    İhale inceleme komisyonu tek çözüm yeri
    Olduğunu öğrendk artık sabırla
    Adaletin yerine gelmesini bekliyorum

  6. Selamu Aleyküm Ben istanbul uskudardan sizlere yazıyorum 2011 yılında Bank Asyaya actigım bir hesaptan dolayı Güvenlik kimlik kartım iptal oldu 7.5 yıl çalıştığım kurumdan Atıldım maddi manevi zorluklar yaşıyoruz bir hesaptan dolayı vatan haini terörist ılan edildik bu işler bukadar kolaymı vatanını milletini seven insanlarız mağduriyetinin giderilmesini istiyorum bir an önce

  7. Acildi ama onemli olan adelrtli calismasi nerde iadeler hergun bukadar iade etik diyot ben ne grdum ne dydum

  8. Eylül 2017 tarihinde başvuru yaptım sonuç nedir öğrenmek istiyorum khk lı 672